favök 39,97 milyn
yazı ve yorumlarım ve grafiklerim ve analizlerim...yatırım tavsiyesi değildir ve yatırm kapsamı dışındadır..ve yatırım niteliği değildir.... yatırım yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatırım kuruluşlarına ve yatırım uzmanlarına ve resmi kurmlarına baş vursunlar
Söylüyorum.şu an saat 10.45 ve ben 10 000 lot tacirlerden verdim.geri kalan 20 000 lot finanyatırımdan verdim.dün 50 000 lot finanstan verdim.10 000 iş yatırımdan verdim.arkadaşlarımın yatırımlarınıda ben yönetiyorum.
Sent from my General Mobile 4G Dual using hisse.net mobile app
Geçen hafta gedikten verenlerin bir kısmı bana ait.ama merak etmeyin fazla kalmadı. Toplamda 180 000 lot kaldı.
Meho arkadaşım ben bu hisseyle 2015 den önce de yatırım yapıyordum ama az bir miktar. 2015 yılında tek fiyat grubuna girdikten sonra ben aldım o düştü ,aldım düştü,aldım düştü.bi baktım maliyet 70 kr tan ,48 kr a düşmüş.hisse miktarı 5000 lottan 550 000 lota çıkmış.psikolojim çökmüş,darbe olmuş hisseler elimde kalmış.şimdi ise çok şükür kazandım ve veriyorum.bu aslında size umut vermeli çünkü benden bu fiyatlardan alan spek size daha çok kazandırma şansı veriyor.
Yahu meho cevap verme... Dediği rakamlardan 3 sıfır at...... Yazık sabi işte...
AdgarLnpoo 1.0 ile gönderilmiştir.
Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.
iyide güzel kardeşim. sen alıp verdiklerini ortak olduğun arkadaşlarına haber ver. burdaki açıklamanın sana getiriside olacağını sanmıyorum.. burda bu söylemler bir başka yatırımcının kararını etkiliyemezmi.. birde porföy idaresi tek işlemli bir şirketemi kaldı..daha burda asıl beklenti tüm gü işlemdir..kağıt 10 yıldır zarar etmiş. birde insanlar eşşek yüküyle senelerce bedelli parası yatırmış..hemde dolar bedava iken..bu şirketin sahipleri o paraları herhalde gece kulüplerinde yemedi...sonra bu adamlar bu hisseye 2 dolara almadımı.. işte fafdalı olmak demek bütün bu paralar bilançoda varmı yada varsa gizem hangi kalemde yatıyor...senin yaptığın verdim veriyorum..bu kimseyi bağlamaz..senin yapacağın şey ama benim bilmem gerekmiyor..kar ettiysen güle güle harca..
Daha fazla olmaz,50 kr iken yazdıklarını ne çabuk unutmuşsun.
Yer İmleri