Sayfa 23/864 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 177 - 184 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. Bir söz vardı, tarihi zirvesini yapan hisse üzerine bir %20 daha yapar mıydı neydi ? Pazartesinim aksine bir aşağı salma hareketi ve sonrasında yukarı yapmaması için neden yok. Yapması içinde. Şuan için

2.  Alıntı Originally Posted by SlimCarlos34 Yazıyı Oku
    yarın 13 görebilirız belkı
    Agzinizdan bal akıyor tahmin mi yoksa teknik bilgi mi

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

https://www.marketscreener.com/COCA-...n-Re-14284696/

Geçen ki paylaşımda imzalar atılmış ama haber paylaşılmamış olabilir yazmıştım, yanlış yönlendirme olmasın geçmiş yıllarda olanlara dair bilgim yok.

Siteden birkaç alıntı ;

2012 yılına ait.

Coca-Cola Enterprises, Yılın Tedarikçilerini Açıkladı ve Yıllık Zirvede Anahtar Tedarikçilerle Karbon Azaltma Planlarını Belirledi LONDRA, 19 NİSAN 2012 - Ball Packaging Europe, Krones ve Klimasan, kalite, hizmet, değer ve kurumsal sorumluluk ve sürdürülebilirlik konusundaki performanslarıyla tanındı. Coca-Cola Enterprises (CCE) üçüncü yıllık Tedarikçi Sürdürülebilirlik Zirvesi.

Zirvenin ardından Başkan ve CEO John Brock ve Avrupa Grubu Başkanı Hubert Patricot'un 2012 Tedarikçi Ödüllerini Ball Packaging Europe (Yılın Tedarikçisi), Krones (Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Tedarikçisi) ve
    Klimasan (En Çok Geliştirilen-Gelişen Tedarikçi). "Most improved"

https://www.klimasan.com.tr/my-product/coca-cola/
    Burada da zaten coca cola'nın ve birkaç markanın dolaplarının fotoğrafları var.

Yani eskilerden anlaşma partnerlik olmuş olabilir.
    Bilen varsa bizimle paylaşabilir mi?
    Sadece son 1 yıldır daha fazla iş yapıyorlar gibi geldi bana

4. Ben yüzde 30 diye hatırlıyorum.

Alıntı Originally Posted by hasan198686 Yazıyı Oku
    Bir söz vardı, tarihi zirvesini yapan hisse üzerine bir %20 daha yapar mıydı neydi ? Pazartesinim aksine bir aşağı salma hareketi ve sonrasında yukarı yapmaması için neden yok. Yapması içinde. Şuan için
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

5. Bu derin hissenin portföye aldığı hisselere millet mal bulmuş mağribi gibi saldırıyor dün çemtaş ı listeye aldı açılışta %7 yaptı. Bizim klimasanı da beğeniyor bi listeye almadı.

6. Nateni listeye aldı %5 yaptı. 3 ay önce hubvc yi aldı 3 ten 6 ya gitti.

Amerikanın yaptırım kararı borsayı bayağı salladı.KLİMASAN'da nasibini alıyor herhalde

8.  Alıntı Originally Posted by eldoR21 Yazıyı Oku
    Amerikanın yaptırım kararı borsayı bayağı salladı.KLİMASAN'da nasibini alıyor herhalde
    Yaptırım nerden çıktı

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 23/864 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •