PETKM rahat bence, ürettiği ürünlere koruma alındığı an daha rahat eder, ihracatçıları rekabetçi olmadıkça korumak zor, karşı taraf da müeeyide uygulayabilir.
PETKM rahat bence, ürettiği ürünlere koruma alındığı an daha rahat eder, ihracatçıları rekabetçi olmadıkça korumak zor, karşı taraf da müeeyide uygulayabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
fed swap anlaşması yapmazsa türkiye finito yaparsa iyi yükseliriz ama o da satış fırsatı olur çok büyük bir enkaz var
mutlak birşeyler yapmalı hükümet 10 tl ateşle ile bu iş olmaz
Özel bankalar hemen kredi kartı borçlarını ertelemeliydi, kamu kredilerin düştüğünü gördü özel bankalara bir sürpriz hazırlıyor olabilir.
Burada biraz daha realist olmak gerekir...
Dünyanın içinde bulunduğu şu durumda bırakınız herhangi bir büyük şirketln batmasına izin vermeyi, herhangi bir ülkenin mi çok kötü bir durumda kalmasına izin verecekler..!...Ya herkes battı denecek ya da...gereken neyse yapılacak.
Bu bir domino oyunu...herkes birbirine yardım edecek..mecbur sistem birbirine bağlı çünkü...
Burada önemli olan en iyi şartları alabilme becerisini gösterebilmek, arka planda nasıl pazarlıklar yapılır bilmiyorum.
Ama eninde sonunda uygun bir Swap anlaşması yapılacaktır diye düşünüyorum..
IMF konu dışı zaten.
Bugün Fransanın afrika ülkeleriyle ilgili yaptığı açıklamada önemliydi ayrıca..
Lokanta ve iş yerleri kapanınca vatandaş evde yemek yiyor, toptancı ciroları düşüp online ve perakende market ciroları artıyor olabilir.
Fazla heyecana gerek yok. Gitmedi. Dedim 2 lirasini aliriz. Maliyete verdim
ak yatırımcı trade all akbanka ait..... her zamanki bu tip zamanlarda işlemi yavaşlatıp emri en az 30 saniye sonra geçiyor... trade all da sürekli donmalar meydana geliyor.... akbank sabancı grooooooopppppppp
Yer İmleri