Sayfa 23/1004 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Tüik bile Kasım ayı Tüfe sini en az %5 çıkartır diye beklerdim ama anketlerde %2,5 - 3 e yakın bir şey çıkıyormuş.
    Akaryakıta sadece bu ay 2 lira ya yakın zam geldi. Ekmek burada 2,5 tl idi , artık 3 lira oldu %20 zam oldu bu ay. Süt kurulu toplanıyormuş , yarın süt ve süt ürünlerine %40 güncelleme ! yapılacağı söyleniyor.
    Ay ın 3 ünü beklemelerine gerek yok aslında. Açıklayın bugünden , Kasım ayı tüfe (- %4) deyin gitsin yav , maksat bütçe zarar görmesin , reis in enflasyon düşecek sözü havada kalmasın.

Kasım ayında enflasyon sepetinde büyük ağırlığı olan bikini mayo kopçası %20 düşmüş , ayrıca çocukken oynadığımız topaç ın urgan ı da %15 düşmüş deyolar. Bu halde enflasyon kasım ayında haklı olarak - %4 çıkabilir aslında

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bende onu diyecektim

Heralde bingol yada bitlis daha mantikli olur

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Oraya kadar gitmişken.!!
    İran’a git daha mantıklı.!!
    Vize yok kolunu sallaya, sallaya gidersin.!!
    Doların karaborsada İranda alıcısıda çok.!!
    İranda Azeri türklerinin çoğunlukla yaşadığı şehirlerde.!!
    Dil probleminde olmaz.!!
    Fiyatlar Beleşe yakın.!!
    İcabında 2-3-4-5-6 aylık İranlı hatunla nikah yapar.!!
    Hayatını yaşarsın.!!
    Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kasim Aralik TUVİK hesabi bile 8-10 puan olmali .Agustos kur krizinde Eylul 6 kusur gelmisti.

Da bu sefer ikisinin toplami 5 i zar zor gececek gibi. O enflasyon inecek baska yolu yok.

5.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    50 cent in Candy Shop şarkısı önerilmiş , hoş şarkı ve klip.

Kısa bir süre önce grubun adı 50 cent yerine 5 Lira olarak değiştirilmişti. Artık grubun adı 6,5 lira oldu. Çok sık isim değiştiriyor bu grup.
    reha bey bizansa gelirse kendisini candy shopa götürmek lazım
    irakı içmekten ruhu acımış devamlı enflasyon muhabbeti, biraz ağzı tatlansın...

Bugün İstanbul - Çatalca ya bağlı Ormanlı köyünde manda besleyen Hüseyin aga ya uğradım , manda tereyağı almak için. Aga cım her yerde seni arıyorlar dedim. Mandacı sın ya. Sen aber ver be aga cım ben ep buradayım , mandacı üseyin de , erkes bilir beni dedi.

Hadi biz garip guraba elden birsey gelmiyorda bu is memuru, iscisi, emeklisini direk etkiliyor. Kac milyon kisi. Muhalefet adam gibi sehr koyamadi bu ise. En yuksek agizlardan her platformda defaatle dile getirilmesi gereken, ciddi oy karsiligida olan bir konu. Ciddi gundem edilse bu kadar aleni yapilamazdi bu isler.

Peh al birini vur otekine.

Tufe diyoruz. hesap diyoruz, kitap diyoruz seneyi gecti, 15-20 milyon adam diyoruz helalleselim diyor. Ne diyeyim.

Sayfa 23/1004 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •