Sayfa 23/39 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
Arama sonucu : 310 madde; 177 - 184 arası.

Konu: HUNER - Hun Yenilenebilir Enerji Üretim A.Ş.

1. %32 az mı

2. millet damlamasın tıngır mıngır götürsün işte

3. tavan yaparsa çer çöp gelir kağıdı bozar

4. altarın oğlu tarkan kaldır bakalım

5. karşı bacak olayı yoksa ki sanmıyorum bugün de güzel mal çekildi tahtadan..

6. Sayın minikyatırımcı size bir sorum olacak. Yada arif olanlardan birisi cevaplayabilirse sevinirim

Hidrolarda üretilen elektiriği 7,3 cent/kWh ödeyerek devlet alıyor (7,3 cent/kWh = 73 dolar/mWh)

Elektrik üreten şunu diyebiliyor mu

yahu ptf 155 dolar/mWh ben bunu devlet yerine GTŞ ilen anlaşayım 100 dolara ona satayım hem gtş hem ben kar edeyim

diyebiliyor mu ?
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

7.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Sayın minikyatırımcı size bir sorum olacak. Yada arif olanlardan birisi cevaplayabilirse sevinirim

Hidrolarda üretilen elektiriği 7,3 cent/kWh ödeyerek devlet alıyor (7,3 cent/kWh = 73 dolar/mWh)

Elektrik üreten şunu diyebiliyor mu

yahu ptf 155 dolar/mWh ben bunu devlet yerine GTŞ ilen anlaşayım 100 dolara ona satayım hem gtş hem ben kar edeyim

diyebiliyor mu ?
    yekdem sisteminde kaldığı sürece diyemez.. yekdem gelirleri sabit fiyattan devlet tarafından gtş ye ödenir..
    yekdem sisteminde çıkıldığında ise ikili anlaşmanın önünde herhangi bir engel yok.. ama gtş ler şu an tavan uygulaması nedeniyle buna yanaşmazlar.. genelde hem üretim hem dağıtım ayağı olan şirketler ikili anlaşmayla ilerler.. enerjisa-üretim, ak enerji-sedaş, meram-alarko gibi..

8.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    yekdem sisteminde kaldığı sürece diyemez.. yekdem gelirleri sabit fiyattan devlet tarafından gtş ye ödenir..
    yekdem sisteminde çıkıldığında ise ikili anlaşmanın önünde herhangi bir engel yok.. ama gtş ler şu an tavan uygulaması nedeniyle buna yanaşmazlar.. genelde hem üretim hem dağıtım ayağı olan şirketler ikili anlaşmayla ilerler.. enerjisa-üretim, ak enerji-sedaş, meram-alarko gibi..
    yekdemden çıkmak için de eylül ekimde başvurular yapılır ve yeni yıl itibariyle ocak dışı bırakılırsınız

Sayfa 23/39 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •