Sayfa 23/74 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 177 - 184 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

1. Sdttr yi izliyormusun 120 de gevşedi 99 a geldi ardından 143 ü gördü yani dedikleri talebi görseydi bu da öyle yapardı giderdi elliye ardından 1 bilemedin iki gün gevşer ardından gördüğü tepeyi test ederdi boş bırakmazlardı
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

2. Şimdi macko zamanı ondanda alacam az gevşesin

3.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sdttr yi izliyormusun 120 de gevşedi 99 a geldi ardından 143 ü gördü yani dedikleri talebi görseydi bu da öyle yapardı giderdi elliye ardından 1 bilemedin iki gün gevşer ardından gördüğü tepeyi test ederdi boş bırakmazlardı
    Onu izlemekten astoru kaçırdık

4. Astor yarın gevşer eksiye geçer daha iyi bir fiyattan alabilirsin sdttr benzeri Bi geri çekilme yapabilir %10 aşağısından ekleme yaparım ertesi günü beklerim yine eksiye gelirse yine ekleme yaparım

5.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Astor yarın gevşer eksiye geçer daha iyi bir fiyattan alabilirsin sdttr benzeri Bi geri çekilme yapabilir %10 aşağısından ekleme yaparım ertesi günü beklerim yine eksiye gelirse yine ekleme yaparım
    Sdttr de artık durulup gerileyebilir ky aşırı mallandı hktm gibi çok agrasif hareketler yapıyor spek asansörle malı toplayamadı ky 68,5 dan beri aldığı malı vermiyor yukarı gittikçede vermeyecek dahada mala yapışıyor
    Maçko nezaman gevşer dersin 8.gün mü
    YTD.

6. Gözüm üstünde lotu az doğru yerden almak lazım

7.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Gözüm üstünde lotu az doğru yerden almak lazım
    Maçko mu evet doğru yer ama neresi !!!
    Sdttr ye ne diyorsun böyle devam ederim gevşermi

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Astor yarın gevşer eksiye geçer daha iyi bir fiyattan alabilirsin sdttr benzeri Bi geri çekilme yapabilir %10 aşağısından ekleme yaparım ertesi günü beklerim yine eksiye gelirse yine ekleme yaparım
    Astor Tam isabet helal sana

Sayfa 23/74 İlkİlk ... 1321222324253373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •