Her yeri çürümüş bir sistem oluştu son yıllarda ve bu sistem toplumun değer yargılarını değiştirdi, kangren misali en kılcal noktalara kadar ulaştı. Yoksa, gelişmiş ülkelerin çoğunda olmayan caydırıcılıkta mevzuatımız var. Sorun, bu mevzuatı uygulayacak liyakatte İNSAN olmaması. 6 yaşında tecavüze uğrayan çocuk için "rızası vardı" diyen birinin Adalet Bakanı; kendi makam odasında esir alınıp boğazına ip geçirilmiş kendini savunmaktan aciz birinin Milli Savunma bakanı, bütün mafya bozuntuları ve uyuşturucu kaçakçıları ile fotoğrafı bulunan kişinin İçişleri Bakanı olduğu bir ülke burası an itibariyle...Kanun olsa ne yazar...
Buradaki herkesin şirket yöneticilerinin tahtadaki oyuncularla elele oldukları hakkında ciddi şüpheleri var. Benim de. Ve bunu hiç birimiz yadırga/ya/mıyoruz. SPK denen kurumun yatırımcılar nezdindeki saygınlığı yerle bir...İsmail denen ya.şak da bunun farkında. Kimi kime şikayet edeceksin durumları.
Ama az kaldı, inşallah bu ahlaksız yapıya son verecek Aziz Milletim !
Bütün bu olumsuzluklarına rağmen "kötünün iyisi" bab'ından hisselerimi tutuyorum. Esasen elimdeki hisse miktarı burada bu kadar fazla yazacak düzeyde de değil. Ahlaksızların saygı dersi vermeye çalıştıklarını görünce dayanamıyorum.
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri