Sayfa 230/809 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Keyifler yerinde maşallah..allah arttırsın..20 gün önce iyi bilanço geleceği haberi gelmişti arkadaslardan ama hem kozalaklarda özel durumundan dolayı beklenen bilanço haftası olduğu için buna dönemedim hem de hisseyi tanımadığım için cesaret edemedim..kozal mükemmel bilanço geldi orta vadede etkisi iyi olur onda sıkinti yok ama maalesef kısa vadede malum şartlarda güme gitti..
    Bu hisse ise bu endekse rağmen bilanço oncesi ve sonrası inanılmaz istikrarlı..belli ki hissedarları çok sağlam yapıda..kozalaklar da maalesef çok fazla karışık durum ve grup hissesi..
    Şimdilik kısmet değilmiş ama sürekli takibe devam ediyorum..bahsetmiştiniz üst kanal bandında şuan..temettü olayı nasıldır bu hissede arkadaşlar..

Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Keyifler yerinde maşallah..allah arttırsın..20 gün önce iyi bilanço geleceği haberi gelmişti arkadaslardan ama hem kozalaklarda özel durumundan dolayı beklenen bilanço haftası olduğu için buna dönemedim hem de hisseyi tanımadığım için cesaret edemedim..kozal mükemmel bilanço geldi orta vadede etkisi iyi olur onda sıkinti yok ama maalesef kısa vadede malum şartlarda güme gitti..
    Bu hisse ise bu endekse rağmen bilanço oncesi ve sonrası inanılmaz istikrarlı..belli ki hissedarları çok sağlam yapıda..kozalaklar da maalesef çok fazla karışık durum ve grup hissesi..
    Şimdilik kısmet değilmiş ama sürekli takibe devam ediyorum..bahsetmiştiniz üst kanal bandında şuan..temettü olayı nasıldır bu hissede arkadaşlar..
    Selam. Şu linkden görebilirsiniz:
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=KORDS

3. Sn asap bugün için fikriniz var mı

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by farkar38 Yazıyı Oku
    Sn asap bugün için fikriniz var mı

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Selam. Meselenenin bencesi son gönderdiğim grafikte.
    Yeni bir kanal oluşturamazsa, (ki kısa göstergelerin biraz soğumasında yarar var yol uzunsa)
    grafikteki kanal içine döndük. Yeni birşeyler söylemek için erken.
    Saygılar.

Dünkü senaryonun bir benzeri oynanıyor gibi. Yine Finans satıyor. Satışı bitene kadar gevşemeye devam...
    Dün 8.45 ler civarında bir destek oluşturmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
    PS: İlle de oraya gelecek demiyorum yanlış anlaşılma olmasın!

Finans satışları 500.000 lotu buldu. Dün de 550.000 vermişti sanırım.
    Şimdilik tutunuyor gibi(60dk).

Kısa göstergelerde (1-5 dk) pozitif uyumsuzluklar belirmeye başladı. Fiyatlarda oluşan yeni dipler göstergelerde oluşmuyor.
    Hayırlısı.

Yetiş ya Credit...

Sayfa 230/809 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •