Sayfa 230/254 İlkİlk ... 130180220228229230231232240 ... SonSon
Arama sonucu : 2026 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: OYAKC - OYAK Çimento Fabrikaları A.Ş.

1. OYAK; çimento, beton, kâğıt sektörlerindeki şirketleriyle başlayacağı bu dönüşümü, diğer sektörlerdeki şirketleriyle de genişleterek, yenilenebilir enerji kullanımı adına önemli bir gelişme sağlayacak. OYAK, Grup Şirketlerinin tüketimine karşılık 1.000 MW'dan fazla enerji üretebileceği projeler gerçekleştirecek.

Oyak geçen yıl aldığı Güneş enerji santralleri kurma projesini adım adım gerçekleştiriyor..Toplamda 1000 MWp kurulu güçe kadar çıkacak bu GES lerden Ankara Beypazarı, Mardin Artuklu ve Adana yüreğir GES santrallerinin toplamı yaklaşık 200 MWp dır. Bu santraller sayesinde Oyak çimento en büyük maliyet olan enerji konusunda büyük avantaj sağlayacaktır..1000 MW a ulaşması durumunda ise enerji sektörünün önemli oyuncularından biri olacaktır..Yıl sonuna doğre Tahmin ettiğim 30 milyar tl ye yakın ciro ve 8 milyar cıvarı net kar, hisseyi üçlü rakamlara taşıyabilir..

2. Selam arkadaşlar oyakc ye sizce kanal istanbul da iş düşer mi ?

Düşmez,sadece güney,g.doğu,Suriye yeter,ihya bile eder.
    Oyak,güneyi beton ağlarla örecek,,İNŞAALLAH.

İstanbulda favorim akçansa,bobet.
    Akçansa ile Bobet,şu an Geri dönüşüme çimento beton yetiştiremiyorlar,,24 saat çalışma var.Benim semtimde,beton kamyonları cirit atıyor.Sokaklardan araba ile zor geçiyorum.
    Hele İstanbul kuzeye bir taşınsın hele.
    Son düzenleme : olimpik forum; 27-05-2023 saat: 16:20.

5.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar oyakc ye sizce kanal istanbul da iş düşer mi ?
    Şuanda zaten Güneydoğu anadolu daki deprem bölgesi ve Katar fonu ile Suriye nin güvenli bölgelerinde inşa edilecek 1 milyon konut a üretim yetmez 2026 ya kadar full dolu..

6. Akçansa Çimsa ve Oyak Çimento.. Bu 3 lünün bilanço analizlerinden en parlak olan OYAK çimento.. Karının büyük kısmı esas faaliyetlerden geliyor.. Çimsa nın ki Duran varlık satışından..

7. Bugün 40 ı geçmesini bekliyorum..

Düşen trendi yukarı kırdı,,,,"N"grafiği çizer mi beklentisi oluştu.

55 leri boşu boşuna görmedi.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Sayfa 230/254 İlkİlk ... 130180220228229230231232240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •