Sayfa 230/969 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Sayın BayGeorge nam-ı müstear dostum, ikimizin yazışmasına döndürdük, yazmadan geçemeyeceğim.

Gözde grubu şeffaf çalışıyor deniyor ama geçen yıl Gözde tahvili yüzünden ortalığı ayağa kaldıranlar da gene bizlerdik.

Belki siyasetten belki bilmediğimiz diğer nedenlerden Ülker grubunun pek de iyi durumda olmadığı yazılır söylenir oldu.
    Devir öyle bir devir ki şeffaflık çarpıtılmış gerçekliğin aracı haline geliyor.
    Kısacası şeffaflığa da şeffaf gözlerle bakmak lazım.

İştiraklerin büyük ortaklarının hisselerini ele geçirme eleştirisi %100 haklı ve eminim şirket ortaklarının da katıldığı bir tespittir.
    Aslında evdeki hesabın çarşıya uymadığının bir göstergesidir. Beraberinde holdingleşme etkisi getirmektedir.
    Diğer girişim sermayesi şirketle birlikte ortaklaşa yapılan yatırımlar gerek riskin dağıtımı gerekse yönetimlerin
    serbestçe iletişim stratejilerini kurmaları için bir avantaj, bu da doğrudur.

Bu tespitler bir takım hataların yapılmış olduğunu gösteriyor.
    Umarım bunların neler olduğunu bir gün öğreniriz veya öğrenmemize gerek kalmadan sonuçlara ulaşırız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Sevgili dostum Noreply cinlerim tepeme çıktı bu dolandırıcı şebekesinden fena halde sıkıldım ,
    Sana kırgın kızgın değilim alakası bile yok senin yazdıklarına da katılıyorum KETUM açıklaman hariç .
    Seni severim iyi niyetini de biliyorum benim tüm kızgınlığım ISGSY ve ISYAT a seninle ilgisi yok .

Aşağıdaki grafik sinirimin kaynağını açıklıyor 22 12 2016 dan bu güne kadar ,
    ISGSY vs GÖZDE grafiği HAFTALIk ve Endex e göre çizildi

AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    ISGSY bu Grafiğe GÖRE BEDAVA dır zaten grafik her şeyi açıklıyor .
    .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Sevgili dostum Noreply cinlerim tepeme çıktı bu dolandırıcı şebekesinden fena halde sıkıldım ,
    Sana kırgın kızgın değilim alakası bile yok senin yazdıklarına da katılıyorum KETUM açıklaman hariç .
    Seni severim iyi niyetini de biliyorum benim tüm kızgınlığım ISGSY ve ISYAT a seninle ilgisi yok .

Aşağıdaki grafik sinirimin kaynağını açıklıyor 22 12 2016 dan bu güne kadar ,
    ISGSY vs GÖZDE grafiği HAFTALIk ve Endex e göre çizildi

Ben de cok kizginim ve kirginim..
    Sirf bu hisse yuzunden SODA bile alamiyorum artik.
    Is bankasi ile calismak bile icimden gelmiyor, o derece artik.
    Tiksinti geldi resmen.
    Bu nedir yaw?
    Gavur eziyeti bu resmen.
    Hic mi bilgi verilmez?
    Hic mi bir aciklama gonderilmez?
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Benim için tarih tekerrür ediyor .Bugün Hürriyet sanat sayfasında Ayşe Arman ın köşesini okudum .Mikla nın genel müdürü Gürz önemli bir sosyal sorumluluk projesine önayak olmuş .Güzel bir haber ancak kaybeden bir tek İş Girişim yatırımcısı.Aynı şey Carfrsa da olmuştu Şirket hisseleri 33 Tl den 7 TL ye kadar düştü ancak yöneticileri sosyal sorumluluk projelerinde hep yer aldılar orada da bir tek yatırımcı kazanmamış tı ama en sonunda bir seviyeye geldi ama çok süründürdü. Demek ki taktik aynı.Selamlar

6. Bu arada tahtaya bir otobüsçü falan kazara girerse bizim için kurtuluş olur diyorum.)

7. ISGSY yatırımcı ilişkileri sorumlusu Burcu PERİŞANOĞLU nu telefonla aradım, Şirketin iflas edip etmediğini ve İşmen'in piyasa yapımcılığını kapsamında 1 lot alıp satmasını sordum...

Niçin Burcu hanımı almışlar bu göreve anlamadım 🤔 Soyadı nedeniyle ilgili olabilir mi acaba 😂😂😂

2000 yılında 29.5 mio usd sermaye ile kurulan şirket 17 yıl sonunda 31 mio usd çekmiş 😅🤣

Mantık yok! komplo teorim şöyle ;
    CHP li belediyelere soruşturma geldiği gibi İş grubu şirketlerine soruşturma açılacak ve kayyuma devredilecek. Yandaşlara peşkeş çekilecek. ISGSY iflas ettirilecek.

19 kişilik işgüzar yönetim bal kaymak gelirlerinden mahrum kalacak.
    (Yatırım yapın yada yapmayın demiyorum) YTD ☺️

8. Ulan FLAP kadar değerimiz yok.
    Stop Wishing Start Doing

Sayfa 230/969 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •