Sayfa 230/1000 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. MAC'ı bende incelmiştim iyi bir performans gösteriyor son zamanlarda.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Satarken nemalandirma olmaz çünkü 2 gün sonra emir gerçekleşme tarihindeki fiyat üzerinden satışı yapacak yani kayıp yok.
    doğru diyorsunuz. düşünemedim normalde de öyle zaten satarken yoktur

3. Marmaranın fonu da %3 Migros tutuyordu.

4.  Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    Marmaranın fonu da %3 Migros tutuyordu.
    Evet yeni gördüm

5. TCD'den sonra %50 GL1-EID-HVS-OHB-MAC , %50 TOT ile devam edeceğim. Kafam buna yattı.

6.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    sn. webster alırken gpg nemalandırıyor yazısı çıktı satarken nemalandırıyor mu? 2 gün için.
    Maalesef satarken nemalandırma olmuyor. Eğer T+1 fon satıyorsanız, faiz kaybınız olmuyor, çünkü ertesi gün fiyatından sattığı fonu 14'den sonra hesabınıza geçiyor ve kendi bankanızın fonundan alarak faiz kaybınız olmuyor. Ama T+2 valörlerde, satış emri verdiğinizden sonraki günün (T+1) fiyatından, iki gün sonra (T+2) saat 14'den sonra hesabınıza geçer ve bir günlük faiz kaybınız olur.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    Maalesef satarken nemalandırma olmuyor. Eğer T+1 fon satıyorsanız, faiz kaybınız olmuyor, çünkü ertesi gün fiyatından sattığı fonu 14'den sonra hesabınıza geçiyor ve kendi bankanızın fonundan alarak faiz kaybınız olmuyor. Ama T+2 valörlerde, satış emri verdiğinizden sonraki günün (T+1) fiyatından, iki gün sonra (T+2) saat 14'den sonra hesabınıza geçer ve bir günlük faiz kaybınız olur.
    Doğrusu budur.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8.  Alıntı Originally Posted by md1 Yazıyı Oku
    hmm. anladım. 1 gün kayıp oluyor. teşekkürler.

Sayfa 230/1000 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •