-

Originally Posted by
NewsTR
MAC'ı bende incelmiştim iyi bir performans gösteriyor son zamanlarda.
-

Originally Posted by
NewsTR
Satarken nemalandirma olmaz çünkü 2 gün sonra emir gerçekleşme tarihindeki fiyat üzerinden satışı yapacak yani kayıp yok.
doğru diyorsunuz. düşünemedim normalde de öyle zaten satarken yoktur
-

Originally Posted by
NewsTR
Marmaranın fonu da %3 Migros tutuyordu.
-

Originally Posted by
Sulo
Marmaranın fonu da %3 Migros tutuyordu.
Evet yeni gördüm
-
TCD'den sonra %50 GL1-EID-HVS-OHB-MAC , %50 TOT ile devam edeceğim. Kafam buna yattı.
-

Originally Posted by
emperador
sn. webster alırken gpg nemalandırıyor yazısı çıktı satarken nemalandırıyor mu? 2 gün için.
Maalesef satarken nemalandırma olmuyor. Eğer T+1 fon satıyorsanız, faiz kaybınız olmuyor, çünkü ertesi gün fiyatından sattığı fonu 14'den sonra hesabınıza geçiyor ve kendi bankanızın fonundan alarak faiz kaybınız olmuyor. Ama T+2 valörlerde, satış emri verdiğinizden sonraki günün (T+1) fiyatından, iki gün sonra (T+2) saat 14'den sonra hesabınıza geçer ve bir günlük faiz kaybınız olur.
-

Originally Posted by
md1
Maalesef satarken nemalandırma olmuyor. Eğer T+1 fon satıyorsanız, faiz kaybınız olmuyor, çünkü ertesi gün fiyatından sattığı fonu 14'den sonra hesabınıza geçiyor ve kendi bankanızın fonundan alarak faiz kaybınız olmuyor. Ama T+2 valörlerde, satış emri verdiğinizden sonraki günün (T+1) fiyatından, iki gün sonra (T+2) saat 14'den sonra hesabınıza geçer ve bir günlük faiz kaybınız olur.
Doğrusu budur.
-

Originally Posted by
md1
hmm. anladım. 1 gün kayıp oluyor. teşekkürler.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri