Iranli milletvekillerinin cebine koronayi atmislardir diye komplo teorileri yazan ben bunlar yaninda bir hicmisim meger.
Iranli milletvekillerinin cebine koronayi atmislardir diye komplo teorileri yazan ben bunlar yaninda bir hicmisim meger.
İzole edilmesi ölüm değil vaka sayısının stabil edilmesini amaçlamak İçin. Ülkelerde bu sayısı durduğu an çok şey değişecektir.
Ve bir kaç gün önce yazdık fed 18 martı beklemeyecek diye 100 indirdi
Ek olarak 700 milyar dolarlık alım yapmayı taahhüt etti
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Financial Times
Fed cuts rates a percentage point and announces sweeping crisis measures
The Federal Reserve dropped its policy rate by a full percentage point to 0-0.25 per cent on Sunday and announced sweeping actions to support financial markets convulsed by the coronavirus pandemic.
The measures include an additional $700bn in asset purchases, expanded repurchase operations, dollar swap lines with foreign banks and a credit facility for commercial banks to ease household and business lending.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Durum ciddi o zaman
resesyon bekleniyor
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Gram altın 311 oldu. 289 stop noktası. Oraya kadar gelebilir. Ama ben 303-290 arası alırım. Bu kez af yok.
Yer İmleri