Sayfa 230/263 İlkİlk ... 130180220228229230231232240 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Bir kac aydir garantiden satis yoktu.dun bugun satis başladi yine.garantideki mallar patronun ortaklarin.adamlar kasadaki 117 milyontl yetmez gibi hisseleride satisa basladi.spk goreve.arsanin tahtasini ve firma icini cok iyi arastirman lazim.Mal toplama olayi yok cok bariz belli aktiften veriyorlar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. arkadaşlar arsan fabrika yatırımcı ilişkilerini aradım.güvenlikteki adam cıkıyor telefona.müsait degilmiş mail atın dönüyorlar diyo.ama telefonla konuştugum arkadasa söyledim.içeriye söyler inşallah..sonra serdar bilgili beyi aradım bilgili holding.asistanının mailini verdiler.ayrıcı en çok hissesi olan nnf fonu hedef portföyü aradım.orayıda hatta dün bu konu için başkaları aramış.fon yöneticileri ile konuşulmuş.orayada mail atcam.yönelendircegiz dediler.biz spk ya itiraz maili atıyoruz ama ufagız siz büyüklerden yardım bekliyoz dedim.avukat orduları hukuk bölümleri var onların.yani 3 yere mail atacagım.arsan,nnf fonu ve serdar bilgili.
    Demekki son 1 yıldaki ciddi blanco düzelmeleri kasada nakit birikmesi hepsi bir amac içinmiş.Bu arada akedasta zaten önceki yıllar dogru dürüst temettü vermemişki.madem degerleme hesaplayacaksınız o zaman son 5 yılı son 10 yılı baz alsaydınız..Son iki yıldaki temmetü rakamlarının bile altında bu hesaplar yatabilir.Satış olsa bile degerleme rakamında incelemmesi lazım.akedasın tamamına ortalama 215 milyon dolar civarı deger biçilmiş olmuş.Bu para edermi kalan yılları için.Emsallerine bakmak lazım.

3. Serdar bilgili bu tahtadan çıkmamış mıydı

4.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Serdar bilgili bu tahtadan çıkmamış mıydı
    serdar bey kardeşlerine devretmişti.sonra onlarda çıktımı tam bilmiyoz.ama galiba onlarda gecen aralık şubat arası garantiden satılan mal onların oldugunu sanıyoruz sadece.Halka açık kısmı satsalarda arsandan dolayı içerde yuzde 3-5 payda olsa hisseleri vardır.yani bir bagı bence var ufakta kalsa.İsterlerse onlarda dava acabilir.1 adet lotu olan için itiraz hakkı verir kanunlar.

5. Bu enerjiye ödedikleri bedelde şaka mı yapıyorlar. Bu satın alma bedelini oradan gelecek nakit akımla çıkarmaları 15 yıl sürer o zaman da zaten enerjide lisans bitmiş olacak. Ben şikayet edeceğim bu hiç doğru bir alım değil arsan adına

6.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Bu enerjiye ödedikleri bedelde şaka mı yapıyorlar. Bu satın alma bedelini oradan gelecek nakit akımla çıkarmaları 15 yıl sürer o zaman da zaten enerjide lisans bitmiş olacak. Ben şikayet edeceğim bu hiç doğru bir alım değil arsan adına
    aynen hocam.haber ilk düştüğü 14 haziranda anında anlayıp hesaplayıp niyetlerini yazdım.yırtınıyom valla bu satış iptali için.bugun serdar bilgili muhalif oldugu için şirketini arayıp asistanına mail attım.nnf fonunda 5 milyon lota yakın hisse oldugu için orayla görüştüm konuştum ve mail attım.şirketi aradım konuştum mail attım.spkya daha önce iptali için mail atmıştım.
    Birde degerleme dediğin gibi çok yüksek..zaten öncekiyıllar akedastan temettü yok gibi bir şey.son 2 yıl yuksek gelmiş.devamı garanti olmadıgı gibi çokta riskli.
    üstüne satanda kendileri alanda kendileri.magdur olan halka açık hissesi parası alınan biziz.

7. bugun en cok satan garanti filmin önemli başrolu.3 gündür satışta.bugun 782 bin lot mal sattı.3 günde 1 milyonu gecti.en son maglum bölünmeden önce garanti 25 milyondan 17 milyona düşmüş aralık mart arası ve marttan beri sabitti.3 gündür tekrar yogun satış başladı.marbaş info haltacıyla bugun 2 milyon lot satıldı.alanda citi bank of 561bin iş 268 vakıf 212 bin.yani kalan yaklaşık 12 milyon lot mal dagınık durumda.ucuzladı diye atlayanlarda diye düşünüyorum.
    Asıl sorun garantiden satan kim.bilgili grubunun daha malı var onlarmı yoksa büyükpatron arıkanlıların yan hisselerimi.
    garantideki satış bitmeden dip demek zor.Birilerinin pirte ugruna yatakları yorganları yaktıgını düşünüyorum.
    Büyükpatronların ve ufak ortakların borsadan para kazanma gibi bir derdi ve istegi olmadıgını düşünüyorum.Yoksa blanco mlanco bedelsiz felan çok yukarılara cekip hisse satarlardı.Bu kadar habere götürmediler hisseyi.
    Çünki hedefler çooooookkkkkk büyükmüş.27 milyon lot degerindeki kasadaki 117 milyonu bir satışla aktarmak...
    Çok zekiler çokkk..

8.  Alıntı Originally Posted by Berkshire Hathaway Yazıyı Oku
    Bu enerjiye ödedikleri bedelde şaka mı yapıyorlar. Bu satın alma bedelini oradan gelecek nakit akımla çıkarmaları 15 yıl sürer o zaman da zaten enerjide lisans bitmiş olacak. Ben şikayet edeceğim bu hiç doğru bir alım değil arsan adına
    Taraflara bakınca;

Bir tarafta gariban KY
    Bir tarafta cebine 117 milyon'u indirenler
    Bir tarafta karar verici kamu kurumları

Burası dünyanın en dindar ülkesi olduğu için Allah'a havale etmek en güzeli...

Sayfa 230/263 İlkİlk ... 130180220228229230231232240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •