29 eylülden sonraki hareket dokuz dalga oluyor gibi.. Elliott bilen arkadaşlar konuya daha vakıf.
Gerçi bunu yazarken bir gülme aldı beni!
29 eylülden sonraki hareket dokuz dalga oluyor gibi.. Elliott bilen arkadaşlar konuya daha vakıf.
Gerçi bunu yazarken bir gülme aldı beni!
Cogu kisi unutmusa benziyor.
99 rallinin esas itici gucu AB uyelik hikayesi idi. Millete gazi ordan pompaliyorlardi....2002 ye kadar garanti AB uyesi olacaktik....Daha sonra Ak parti iktidara geldi...Bu defada Buyuk Ortadogu projesi hikayesi baslattilar. Turkiye BOP projenin merkezi, Diyarbakir ise Projenin baskenti olacakti...Turkiye ve Ortadogu gulustanlik olacakti..vs vs...
Aponun yakalanisi, Bill Clinton Turkiye ziyareti ekstra iti guc idi.
Benimde ilk borsa deneyimim o zaman baslamisti. Sonra poltfoyumun %80 erimisti.)
Bugün onu yazamıyorum.
Ereğli ve tupraşı yazıyorum.
Tavan olsun listesine.
Maalesef bugün bende yok.SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse vadelide
Ereğli
Petkim
Turkcell
Ttkom
Tupraş
Şişe
Bunlar
Poz açtığım şirketler.
Cumadan sadece
Ereğli ve tupraş kalmış idi.
Henüz değişiklik ve ilave yapmadım.
Bu havada ilaveler lazım gibi
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dedeağaç,kavala,selanik,larissa,stefanoviç,girit.. (lafın tamamı ahmağa söylenirmiş) yazmıyorum artık eski tat yok diye emektarlara selam etmek istedim..
Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.
hulk ve sasa iyi gitti pozları yarı yarıya indirdim..bu düşecek demek değil...7-8gün sağlam ralli gelebilirde...riski minimize ettim...
Vadelide de eski zirveye geldik.
Hemen geçmez sanırım.
Biraz oyalanması normal olur
SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri