Sayfa 231/576 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 4605 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

1. Bu sonuca göre Volkan birkaç hafta sonra affedilecek ( İnşallah) bence
    Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Alı Koç : Volkan Demirel, 15 yıldır Fenerbahçe'ye hizmet eden, bunun büyük bölümünde kaptanlık yapan ve Fenerbahçeliliği tartışılmaz, efsane futbolcularımızdan biridir. Tarihe de öyle geçecektir."

Ali Koç: "Bu işin taraftar tarafı. Bir de bu işin Ali Koç tarafı var. Volkan benim çok eski tanıdığım, nikah şahidi olduğum, ailece evine gittiğim ilk ve tek oyuncudur."

Ali Koç: "Yeni gelmiş bir teknik direktör, bir sportif direktör, Volkan Demirel gibi birini kadro dışı bırakma konusunda beni ikna edemezler. Bu karar, yönetim kurulu kararıdır."

Ali Koç: "Bu duyguları taşıyan biri olarak ben bu kararı aldıysam, beraber bu kararı aldıysak, bunun ciddi sebepleri olduğunu herkesin bilmesini isterim."
     Alıntı Originally Posted by neon06 Yazıyı Oku
    Bu sonuca göre Volkan birkaç hafta sonra affedilecek ( İnşallah) bence
    renktas, bence tam tersi.

sayin baskan, ben bile bu kadar sevdigim bir oyuncuyu kadro disi birakti isem, bunun cok ciddi sebepleri/gerekceleri oldugunu soylemis.

Hep Destek Tam Destek

Ayağının ayarını ayew ... Gözünü kapasan vursan gol .. Önemli şanstı ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

hay annasini yaaa, bizim rakiplerinde kalecileri kaplan kesiliyor her mac. o nasil bir refleks tir kardesim!

al Sener'i vur Isla 'ya

topla carp bir tane sag bek yapmaz. orta yapamaz, top tutamaz!

Verem olmadan sezonu tamamlayamayacagiz

sizin vereceginiz pasin taaaa ben ...........

Var Sistemi tam zamanında bozuldu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 231/576 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •