Sn Mohikan. şuan belki pek zamanı değil ancak müsait olduğunuzda bitcoin sayımı yapabilirmisiniz.Şimdiden Teşekkürler...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Mohikan. şuan belki pek zamanı değil ancak müsait olduğunuzda bitcoin sayımı yapabilirmisiniz.Şimdiden Teşekkürler...
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. üstadım, SANEL güncel sayım mümkün mü acaba? Şimdiden tşkler.
Oğlum için ve iyi niyetli eleştirilerin için sağol.
Halkbank kararının ertelendiğini de bilmiyordum. Neden ertelenmiş acaba?
Borsada mal çıkmak için zaman kazanmak olabilir mi?
O zaman ''uzun vadeli trend çizgisinin kırılacağı zaman kararın açıklanacağı zaman olabilir '' diyebiliriz.
Özellikle dövizde nokta atışı tahmin yapıyorum diyen bu işi bıraksın, gitsin limon satsın.
Ama bana HALKBNK dedin mi orada tevazu göstermem.
Çünkü 4 yıldır gerek eski forumda, gerek son 2.5 yıldır yazdığım bu forumdaki topiklerimde Halkbank konusunda çok az yanıldım.
Sadece aşağıdaki 2 alıntıyı vereyim.
Biri 2 yıl önceden, diğeri 8 ay önceden...
Ancak ben zaman konusunda daha çok yanılıyorum.
Mesela ilk alıntıda verdiğim grafikteki dip bu sayımdan 2 ay sonra 16 Temmuz darbe girişimi sonrasında 7.24 ile yapıldı.
Ama ikinci alıntıdaki sayımdaki zirve olan 15.37 bir daha uzun yıllar görülmeyecek.
DUHUL : 1999
Mohikan hocam, kozalda tüm sayımlarınızı takip ediyorum. Lütfen, zahmet olmazsa kısa vade sayımını günceller misiniz? Saygılar hocam...
KOZAL...
3.5 ay önceki sayım...
Dolar konusunda iyimser kalmışız,
Dolar bir daha o rakamı göremeyecek gibi duruyor. Ama 3.80-3.85'i görebilir.
UZUN VADE...
HAFTALIK grafikte 6 dalgalık trendin 2. zirvesini yapıyor.
KISA VADE...
240 DK'LIK grafikte 9 dalgalık bir trend başladı ve ilk zirvesini yaptı.
Trend bitiminde 55-60 TL arası yeni zirve yapıp sonra düzeltmeye geçer.
![]()
DUHUL : 1999
global bır cokus olmazsa 4.10 uzerı dovızden 105 110 arası borsa orta vadede palaya para kazandırır gıbı duruyor..ytd...hocam bıldıgım sızde henüz bır global cokus beklemiyorsunuz..sızcede bu orta vade uygun bır stretejımıdır..
Sayın Mohikan,
''Short açmak için borsada son zirveyi görmek gerek.
Bana göre nihai zirve henüz görülmedi.
Kısa vade ise diplere çok yakınız.''
''Grafik 15 dk'lık olduğundan 112.500 altında uzun süre kalamayacağına dikkatinizi çekmek isterim. (Belki 1-2 gün)
Buna göre BIST 100, uzun vade trend destek çizgisi olan 112.500'ün altını gördükten sonra bir AYI TUZAĞI yaparak ve bunun altında 3 günden fazla kalamayarak 121.500 üstündeki son zirvesine yola çıkacaktır.'' diye yazmıştınız.
110070 ler görüldü. Dibe ne kadar yakınız. Daha aşağıları bekliyormusunuz? Bu söz konusu yakın olduğumuz dibin arkasından gelebilecek zirve ve bu konuda zaman süreci hakkında öngörülerinizin son şekli nasıldır. Paylaşırsanız memnun oluruz.
İyi günler...
Yer İmleri