Sayfa 231/351 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 2803 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: RUZYE - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

1. anelt zedeyim, Alyag zedeyim , artog zedeyim metal zedeyim. Bugün alyag yarın anelt Allah bu mübarek gecede hepimizin hakkını verecek inşallah. Tabi ki kör şeytanada

2. ARKADASLAR BEKLENEN HAYIRLI HABER GELMISTIR BORSA GUNDEM SAYFASINDADIR AYRILMA HAKKI 0.82 KUSUR BELIRLENMISTIR INSALLAH YAKIN ZAMANDA BU FIYATA GELECEKTIR. SPK TARAFINDAN DUYRULMUSTUR.

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ayrılma hakkı kullanımı

Alıntı Originally Posted by karakoc2841 Yazıyı Oku
    ARKADASLAR BEKLENEN HAYIRLI HABER GELMISTIR BORSA GUNDEM SAYFASINDADIR AYRILMA HAKKI 0.82 KUSUR BELIRLENMISTIR INSALLAH
    YAKIN ZAMANDA BU FIYATA GELECEKTIR. SPK TARAFINDAN DUYRULMUSTUR.
    ..........

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şimdi küçük yatırımcı ne yapaca bilen yazabilir mi. 0,82 den nasıl satış yapacak nasıl ayrılma hakkı kullanacak. Anlayan yol gösterebilir mi.? Bu ayrılma hakkı borsada satış yaparak mı kullanılıyor.? İlgilenen olursa teşekkür ederiz.

4. SPK dan müjdeli haber geldi sonunda, sabır eden arkadaşlara hayırlı olsun..

5. Arkadaslar satanlar faydalana bilirmi

6. hissede olanlara hayırlı ve bereketli olsun darısı biz asyab hissedarlarına tahminim ce bedelli ğibi olur parayı yatıran hisseyi nasıl alıyorsa aracı kuruma lotları verip parayı hesabınıza yatırırlar diye tahmin ediyorum en saglamı aracı kurumların müşteri hiz görüşün birde yanılmıyorsam batık rumuzlu arkadaş mepetten ayrılma hakkını kullandım diye yorumunu okumuştum ulaşırsanız dada net bilği verir diye düşünüyorun

7. hissede olanlara hayırlı ve bereketli olsun darısı biz asyab hissedarlarına tahminim ce bedelli ğibi olur parayı yatıran hisseyi nasıl alıyorsa aracı kuruma lotları verip parayı hesabınıza yatırırlar diye tahmin ediyorum en saglamı aracı kurumların müşteri hiz ile görüşün birde yanılmıyorsam batık rumuzlu arkadaş mepetten ayrılma hakkını kullandım diye yorumunu okumuştum ulaşırsanız daha net bilği verir diye düşünüyorun

8. yorum da çif dikiş çıkmış ilk defa denk geldim.nedense.........

Sayfa 231/351 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •