Buranın hikayesi nedir ? Birşey alıp sattıgı yok şirketin doğru düzgün. İçeride bir miktar cash var. Kur farkı yazıyor.
Birde kartal olayı var yıllardır. Beklenti yok ki talep olsun.
Buranın hikayesi nedir ? Birşey alıp sattıgı yok şirketin doğru düzgün. İçeride bir miktar cash var. Kur farkı yazıyor.
Birde kartal olayı var yıllardır. Beklenti yok ki talep olsun.
Benim için alım zamanı başladı diyebilirim,asla yatırım tavsiyesi değildir
Bu seviyelerden portfoyümü artırmaya devam.
Yatırım tavsiyesi degildir. Son karar her zaman hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.
Hayrını görn..
Haddini aşan, zıddına döner.
Ecilc ta hareket başladı, yukarı hızlı hareketler bekliyorum,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Adamlar üretime başlayalı 5 yıl olmuş. Hala Esan'ın web sayfasında magnezyum üretiyoruz diye bir açıklama yok. Eski bir haberde 30.000 ton kapasite diyor. Fiyatlar o dönem düşük olduğu için üretimi askıya almış olabilirler mi?
https://metaldunyasi.com.tr/tr/haber...im-tesisi.html
Bir de haberde 90 milyon ton dolomit rezervinden bahsediyor.
Balya da kurşun madeni rezervi eski kayıtlarda 40 yıl önce en az 10 milyon ton Bugünkü, fiyatlarla 25 milyar dolarlık rezervden söz ediyoruz.
Yeni altın madeni ve diğer maden aramaları için son dönem niksar, konya eregli, kutahya, balıkesir kepsut buralarda 15 ayrı maden sahası Esan'a tahsis edilmiş.
Bunlar sessizce neler yapıyorlar. Hiçbir gelişme fiyata yansımasın istiyorlar.
'' Göknel konuşmasında, orijinal projenin 15’er bin tonluk iki faz halinde toplam 30 000 ton yıllık üretim şeklinde planlandığını, ancak yatırım kararının alındığı 2010 yılında magnezyum fiyatları 3000 USD/ton iken, bugün 1800 USD/tonlara düştüğünü ve bu nedenle ikinci faz yatırımın bir yıl ötelendiğini belirtti. ''
2016'da böyle demiş.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri