Daha öncede bürüte girmşdi alışıktır sasa paşa
Daha öncede bürüte girmşdi alışıktır sasa paşa
bofa aklına pıvot sevıyelerınde alıyor
yatırım tavsıyesı degıldır
Hiç bişey bilmiyorsanız asuzu nun grafını bir inceleyin. 3 aşağı 5 yukarı aynı hareketler olacaktır. Sonuçta hikaye ne olursa olsun her 2side operasyon yemiştir. Op yukarı yönü bitmiştir. Ordada milyon olacak cart curt tibitır yıkılıyordu hep aynı kişilerdi, ky satmasın, biz satalım derdindeydiler 3 4 gün sonra ortalık rahatlayoverdi. Şimdi hiç asuzu 500 bimilyon olacak diyen var mı?
Neyse Gönül isterki daha çok kazanın ama elin oğlu vermez bedavz kimseye.
Evet Sasa Saldırı Timleri, kısa keselim... Bize bir yılbaşı fiyatı verin ve ona göre bekleyip görelim. Yoksa hakikaten elinde lotu olmayanların yorumlarıyla alay etmekten başka bir yol gözükmüyor ufukta.
Sasa forumunda uçacak kaçacak yazan yoktu herkes hissesini alıp yatırımını bekleyen yatırımcılardan ibaret anlamadığım burada yazarak bizi uyaran yatırımdan anlamayan hayal aleminde yaşayan yatırımcılar olarak görüp yazılarını her gün yazıyorlar lütfen hangi hisselete yatırım yaptıysanız o hissedeki ortaklarınızı uyarın ve daha cok kazanmalarını sağlayın çok iyi yatırımcı arkadaşlar.Herkese sağlıklı ve bereketli kazançlar.
Sayın Tarık Bey, şahsen ne uçmasını ne kaçmasını bekliyorum. Hatta bana kalsa gözlerden uzak, yatayda 2 3 ay geçirsin istiyorum. Fiyatıyla işim yok. Kısa vadeli hedefim, bedelsiz bölünmeye 3bin lotla grip maliyeti düşürmek, sonrasına bakarız![]()
Yer İmleri