Sayfa 231/336 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 2688 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1.13/14 şaka gibisin sen şaka

2. Bedelli başarıyla tamamlandı sonunda,son prosödür olarak kullanılmayan paylar satılacak,140 milyon tl kaynak Söke’yi ciddi anlamda rahatlatır,yeni fabrika tahminim ancak bu hafta tam randımanlı hale gelmiştir,uzun vadeli borç için korkulacak bir durum yok,yıllık ödemeler çok dengeli,gurubun 1 milyon tonluk kontratlı ihracatı büyük oranda Söke’de üretilen kilinkerdan yapılacaktır,ayrıca yapılan bedelli sermaye artışlarından dolayı azımsanmayacak bir vergisel avantajda elde edildi,yönetmelik ve uygulama belli,konuya hakim olan birisi varsa tam hesabı yapabilir...
    Fiyat konusuna gelirsek,ben şahsen Söke ile ilgili bir dertleri olduğunu sanmıyorum,tahtada yönetim ve Tarman dışında kimse yok sayılır,ancak sıkıntı Batıda yapılan manipülasyon dan dolayı burada bir süre daha baskı olabilir,zira sermaye artışlarından sonra Söke 400 milyon sermaye ve 72 milyon Pd’ye ulaşınca buradaki fiyat artışı Batıdaki manipülasyonu sıkıntıya sokar (Batı Pd liman,enerji,Söke hepsi içinde 80 milyon usd) o yüzden burada olan mantıksız işleri bunları hesaba katarak değerlendirin derim,ancak bu işi her kim yapıyorsa sona gelindi gibi,d*****n kuyruğu iki tarafdada yakında kopar...İhracat konusundada duyumlarım Aliağa Nemrut körfezi toz duman altında,gerek Batı gurubu gerekse Çimentaş gurubu yükleme yapıyor,3. Çeyrekde beklediğimiz ihracat rakamlarına ulaşılacak gibi,sadece biraz daha sabır.

3.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Bedelli başarıyla tamamlandı sonunda,son prosödür olarak kullanılmayan paylar satılacak,140 milyon tl kaynak Söke’yi ciddi anlamda rahatlatır,yeni fabrika tahminim ancak bu hafta tam randımanlı hale gelmiştir,uzun vadeli borç için korkulacak bir durum yok,yıllık ödemeler çok dengeli,gurubun 1 milyon tonluk kontratlı ihracatı büyük oranda Söke’de üretilen kilinkerdan yapılacaktır,ayrıca yapılan bedelli sermaye artışlarından dolayı azımsanmayacak bir vergisel avantajda elde edildi,yönetmelik ve uygulama belli,konuya hakim olan birisi varsa tam hesabı yapabilir...
    Fiyat konusuna gelirsek,ben şahsen Söke ile ilgili bir dertleri olduğunu sanmıyorum,tahtada yönetim ve Tarman dışında kimse yok sayılır,ancak sıkıntı Batıda yapılan manipülasyon dan dolayı burada bir süre daha baskı olabilir,zira sermaye artışlarından sonra Söke 400 milyon sermaye ve 72 milyon Pd’ye ulaşınca buradaki fiyat artışı Batıdaki manipülasyonu sıkıntıya sokar (Batı Pd liman,enerji,Söke hepsi içinde 80 milyon usd) o yüzden burada olan mantıksız işleri bunları hesaba katarak değerlendirin derim,ancak bu işi her kim yapıyorsa sona gelindi gibi,d*****n kuyruğu iki tarafdada yakında kopar...İhracat konusundada duyumlarım Aliağa Nemrut körfezi toz duman altında,gerek Batı gurubu gerekse Çimentaş gurubu yükleme yapıyor,3. Çeyrekde beklediğimiz ihracat rakamlarına ulaşılacak gibi,sadece biraz daha sabır.
    Yürü be malkaçoğlu kim tutar seni.(yazıyı yazan dan bahsediyorum.ky ye gaz vermede 1 numaradır üzerine kimseyi tanımam.)

4.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Yürü be malkaçoğlu kim tutar seni.(yazıyı yazan dan bahsediyorum.ky ye gaz vermede 1 numaradır üzerine kimseyi tanımam.)
    Tabi mal pazarlıyorum,Ky ye gaz veriyorum!!!...kağıt 1 e 5 yapmış tarihi zirvelerde!!! Sen gerçekten yatırımcı ve mağdur bir kişi olsan yukarıdaki paylaşımımdan hangi sebeble rahatsız olabilirsin??? Yorumsuz!!!

5. İki bedelliden şirketin kasasına giren para 322 milyon tl,Şu an Pd kaç 460 milyon,elindeki Batıçim payları,Hes iştiraki ve yeni 1 milyar tl ye mal olan fabrikada içinde,tam mal pazarlıyacak kıvama gelmiş!!!

6.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    İki bedelliden şirketin kasasına giren para 322 milyon tl,Şu an Pd kaç 460 milyon,elindeki Batıçim payları,Hes iştiraki ve yeni 1 milyar tl ye mal olan fabrikada içinde,tam mal pazarlıyacak kıvama gelmiş!!!
    Biz kaç senedir bekliyoruz sıkıntı yok,sonuna kadarda bekliyecez,bu saatten sonra problem cebinden milyonları kasaya koyan Tarman ve patronların problemi,düşünmesi gereken de onlar,merak etmeyin iki tarafın parasıda çok kıymetlidir yakında gerekeni yaparlar,bu tahtada ky zaten yok denecek kadar az,kimse üç beş ky yi takmaz,sıkıntı Batı tarafında dönen tilkiler.

7.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    İki bedelliden şirketin kasasına giren para 322 milyon tl,Şu an Pd kaç 460 milyon,elindeki Batıçim payları,Hes iştiraki ve yeni 1 milyar tl ye mal olan fabrikada içinde,tam mal pazarlıyacak kıvama gelmiş!!!
    bunlar geçinmenin yolunu bulmuş....gecen yıl 260 bedelli bu yıl 53...ohhhhhh ne ala memleket yahu

8.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    bunlar geçinmenin yolunu bulmuş....gecen yıl 260 bedelli bu yıl 53...ohhhhhh ne ala memleket yahu
    Artık bu fiyatlardan bedelli çıkmaz
    Belki batıcim borçları için bedelli yapabilir.

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 231/336 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •