-
Adamların attığı golde ofsayt Yok ama var çalışmadığı icin yan hakem hatalı ofsayt verdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Var düzeldi
Var bile yenilmesin artık Fener diyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
ya yazmiyim yazmiyim diyorum
bu topal disinda adam mi yok sahaya surmeye!
-
UEFA kadrosuna almadığı Soldado’yu ligde kurtarıcı diye oyuna alan hocadan ne bekleyeceksin ?
Bugün bizi VAR kurtardı ..
-
Topunuzada cocunuzunuzada sokayım 3 kişi daha kado dışı bırakın
-
UEFA’da ilerlemek isteniyorsa yada ligde en azından UEFA’ya gidilmek isteniyorsa bu hoca gönderilmeli .. Hoca artık agziyla kuş tutsa bile kredisi bitti bundan sonra çok ciddi sorun yaşanır , bu yüzden bu hoca gönderilmeli ve Ersun Hocaya emanet edilmeli .. Bugün VAR 5 dk arızalanmasaydı golü vereceklerdi ve kaybedecektik suan ortalık yıkılmış bir hal alacaktı .. Alı Başkan gönder bu adamı ..
-
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kurmayları ile birlikte toplantı yapıyor. [DHA] / Son dakika
-
yakaladinmi aticaksin, 4-5 gol pozisyonunu harcadik 
cok telasli ve acemi idik ceza sahasi icinde 
yazik oldu!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules