Sayfa 232/964 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Ne grup muş arkadaş gören de sanacak amerikayı bunlar keşfetti oldu olacak ilk başkanı da it.uz yapın başınızı. 5 yıldır kervan yatırımcısı çok kahramanlar gördü sonra o aydınlık gibi müritler kahramanları na sövdü. Ben gruba karşıyım tekim ve hisseme güveniyorum şu gruplar ihtiyar heyeti ve diğer hesaplar yapanlar hisseyi rahat bıraksa gerçek değerine gelecek inşallah

2. Ben şimdi şirket düze çıksın rahat bırakın gözaltı brüt takas internet yasağın dan çıksın dedim diye şirket adamı oluyorum ama benim gibi yeni nick almış uzun uzun yazan kendilerini mürit bulup şirketi zora sokmak için uğraşanlar kahraman. Ey başta müritlik yapan @aydınlık bu cem ve 1propokemon gibi lere neden sormuyorsun isim tel her bıyıklı için sıraya girme sonra öperler. Bak frecekk hocan yazıyor ismini telini bunlar neden yazmaz. Cinali iyi kapak yapmış sana

3.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    ve gruptan ÇIKARILMADIM KENDİM AYRILDIM...kendim ayrıldım diyorum...siz diyorsunuz ki çıkarıldınız? o geçiciydi...ben DÖNMEYECEĞİMİ BELİRTTİĞİME GÖRE KENDİM AYRILMIŞ OLMUYORMUYUM?
    Selamunaleykum kardaş it.uz seni kovdumu gruptan? Frcekk hocanın yazısından onu anladım. Öyle olduysa yazık it.uz gibi adam tarafından kovulmak

4. Şirketin önündeki 4 senedir beklenen belirsizlik kalktı az daha sabıredersek inşallah gerçek değerini bulacaktır. Bundan sonraki süreç şirketin aleyhine artık geçen hergün bizden yana

5. Sayin unut beni sizin anlamadiginiz... Biz ky lerin bir kismi sahin bir kismi guvercindir... Ayni olusumda olalim olmayalim yeri geldiginde birlikte hareket ederiz.

Onun icin bence fazla zorlamayin cunku cok belli oluyor...

Hepimizi sahinlestirmeyin...

Biz olusumdan ss ve avanesinin rahatsiz oldugunu dusunuyorduk cunku hep onlarin onune tas koyduk.

Ama siz yazinca gulerek okuyorum cunku gercekten aklinizca buradakilerin oyunlara gelecegini dusunuyorsunuz...

Biz kervan yatirimcilarinin burada yazanlarin yani aklinizca gaz vermeye calistiginiz butun yatirimcilarla tlf baglantimiz var... Onun icin bosuna ugrasmayin komik oluyorsunuz...

Bakin sayin selamunaleykumle daha bugun sayin cinali ile gectigimiz hafta ici gorustuk. Her fikir bizim icin degerli onlar bizi biz onlari elestirir dogruyu buluruz... Ve menfaatimize uygun olan her seyi beraber destekleriz. Olusumda olsun olmasin bir suru arkadasimiz da bizimle gorusur...

Onun icin komik duruma dusmeyin hocam. Siz milletin akliyla alay ederken asil biz size guluyoruz...

Dimyala prince giderken evdeki bulgurdan olmayin...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Şirketin önündeki 4 senedir beklenen belirsizlik kalktı az daha sabıredersek inşallah gerçek değerini bulacaktır. Bundan sonraki süreç şirketin aleyhine artık geçen hergün bizden yana
    ))))

Neyse sizin dediginiz dogru olsun...

7. Yani sayin unut beni burada yazan cogu arkadasla tlfla gorustum gorusuyorum... Ayni fikirde olalim olmayalim ustadcem, cinali, 1prometheus, selamunaleykum hepsi degerlidir...

Fikir ayriliklarimizin cikmasi bazilarini sevindirmesin... Emin olun sirket yatirimci aleyhine bir girisimde bulunursa bu sefer daha buyuk organizasyonlarla karsilarina cikariz...

Onun icin umarim siz haklisinizdir da sirket adam akilli yonetilir ve sirketin gercek degerine gelmesi saglanir.

Cunku biz sirketin camura bulanmis altin oldugunu biliyoruz... Bakalim bu camurlari ne zaman silkeleyecekler...

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Sayin unut beni sizin anlamadiginiz... Biz ky lerin bir kismi sahin bir kismi guvercindir... Ayni olusumda olalim olmayalim yeri geldiginde birlikte hareket ederiz.

Onun icin bence fazla zorlamayin cunku cok belli oluyor...

Hepimizi sahinlestirmeyin...

Biz olusumdan ss ve avanesinin rahatsiz oldugunu dusunuyorduk cunku hep onlarin onune tas koyduk.

Ama siz yazinca gulerek okuyorum cunku gercekten aklinizca buradakilerin oyunlara gelecegini dusunuyorsunuz...

Biz kervan yatirimcilarinin burada yazanlarin yani aklinizca gaz vermeye calistiginiz butun yatirimcilarla tlf baglantimiz var... Onun icin bosuna ugrasmayin komik oluyorsunuz...

Bakin sayin selamunaleykumle daha bugun sayin cinali ile gectigimiz hafta ici gorustuk. Her fikir bizim icin degerli onlar bizi biz onlari elestirir dogruyu buluruz... Ve menfaatimize uygun olan her seyi beraber destekleriz. Olusumda olsun olmasin bir suru arkadasimiz da bizimle gorusur...

Onun icin komik duruma dusmeyin hocam. Siz milletin akliyla alay ederken asil biz size guluyoruz...

Dimyala prince giderken evdeki bulgurdan olmayin...

Frecekk hoca neden bu kadar yazdıklarım senin zoruna gidiyor cem ve 1propokemon la telefon la görüşüyorsan kim olduklarını biliyorsan lafı dolandırmadan yaz bende özür dileyim onlardan yok telefonları sende yoksa sesini kes o zaman. Beni tehtid etme icraatını yap yok güvercin yok şahin hayırdır sizin grup ne grubu söyleyin de bilelim. çok şükür devletimiz şahinleri de güvercinleride ı
    İçeri tıktı. Bırakın bu boş tehtid işlerini işinize bakın selamunaleykum gibi kardaşlar sizin gruptakilere karşı fikirleri ni söylediği zaman hedef göstermeyin ben sizler gibi adamlara hiç bir zaman mürit olmadım bir hata ile grubunuz da yer aldım o kadar ama gördüm kü boş işler

Sayfa 232/964 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •