Sayfa 232/946 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sanırım gece üstün açık uyumuşsun
    espiridir alınganlık yapma
    ben doalrın hiç duracağınısanmıyorum yaın dinlenir pazartesi hareketlenir
    Estafurullah
    Valla içimden de geçmiyor değil, elim bu yüzden gitmiyor...nedeni de bu yükselişi geçen sene Mayıs sonundaki yükselişe benzetmem; olumlu haberleri tıpkı o zamanki gibi dolar toplama için kullanıyorlar ve ardından yatay ve patlama...tabi bunun icin neden de gerekli s400 + F35 gibi...ki o zaman 7-8 aralığı dolar 14-16 aralığı da Aselsan olur...bu da üzerim kapalı yorumum...tekrar sevgiler, saygılar

Brent Petrol 72,00 +0,38 +0,53%
    bir halt olacağı yok.

3. Tokat Erbaa belediyesini Akp den alan Mhp adayi mevcut borcu kalem kalem yazmis. 111 milyon lira Erbaa yani.

4. Hopp dedik neler oluyor bakim.

5.  Alıntı Originally Posted by hunter77 Yazıyı Oku
    Arkadaslar ulkenin ekonomisi sizin elinizde olsa suan bu durumda iken teslim alsaniz mevcut ekonomiyi sizce duzeltme imkanimiz var mi ataturk donemini dusununce sifirdan osmanli borclarini ode kasa sifirken yardimlarla yikilmisin icinden küllerinden ekonomik buyume cikarmis gercekten buyuk adam ataturk peki biz nasil cikariz bu isin icinden dolar yukselsede bise olmicak hayat pahaliligi ordan aldigimizi yer zaten iyice psikolojim bozuldu su ulkede insanin ici aciyor suanki halimize almanlara bak bide bize herkez isinde gucunde orda bizde olani korumaya calisiyoruz oda olmuyor turk milleti asil ulkeyi bu hale getiren yerli akbabalara sormali hesabini bu arada bu yazdiklarim milliyetciligimden kizdigimdan turkiyenin olmasi gerektigi yerde olamamasindan dolayi türkcü ve devletciyim ama halkin bu kadar ezilmesine kiziyorum artik ulke yangin yeri gibi herkez belediye pesinde s.... belediyesini ulke gidiyor ulke ac yatanlar inanin vardir memlekette biz suriyelilerin pesindeyiz hala
    "ülke yangın yeri gibi herkes belediye peşinde, s..... belediyesini, ülke gidiyor ülke" demişsiniz ama yangının bir kısmı da belediyelerde.
    Yangını bir köşesinden söndürmeye başlamak lazım di mi?

http://www.medyafaresi.com/haber/kad...iyormus/906720
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6. imamoglu dürüst bir siyasetci yıkıcı degil yapıcı bölücü degil toplayıcı bir dil ve düşünceye sahip
    aynı zaman da son yıllarda mahalle agzı ile uslupsuz dil kullanan siyasetcilerin de örnek alması gereken biri
    sagcısı solcusu böyle bir şahsiyete sahip çıkarsa ileride bence türkiye iyi bir lidere sahip olmuş olur
    imamoglu degil türkiye kazanmış olur

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    "ülke yangın yeri gibi herkes belediye peşinde, s..... belediyesini, ülke gidiyor ülke" demişsiniz ama yangının bir kısmı da belediyelerde.
    Yangını bir köşesinden söndürmeye başlamak lazım di mi?

http://www.medyafaresi.com/haber/kad...iyormus/906720
    Sadece Osmanli top depistirme spora, Ankaranin 150 trilyon harfiyat geliri gidiyormuş.

D.şsak spora, ne kadar buyuk meblağlar gittigi, henuz meçhul.

Verdiğiniz linkteki gibi, odacisi çaycısı derkene soyulmamış yer bırakmamışlar, yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yapı Kredi 529.4 milyon TL değerindeki NPL'i (batık Kredi) , 16.3 milyon TL'ye varlık yönetim şirketine sattı. Bu çok büyük bir ihtimal ile Türkiye yakın tarihindeki en yüksek iskontolu batık kredi satışı. İskonto oranı %97.

Kredi toplam değerinin %3'üne satıldı.
    Bu forumu bundan dolayı seviyorum.Hemen her konuda sağlıklı bilgileri ilk kez buradan öğreniyorum.Sn rxpu bu haber bence çok ama çok önemli.Neden derseniz benim tahminim batık krediler genelde inşaat ve enerjide.Malum nedenlerle bankaların boğazı sıkılıyordu.Bankalar da bu kredilerin üzerine gidemiyordu.E banka bu krediyi satarsa alan şirket misal bir inşaat şirketine acır mı.Bitmiş ama tapusu devredilmemiş oturnların sahibi olduklarını sandıkları evlerde küt diye projelerin üzerindeki ipotekler nedeniyle hacizler gelir mi.Misal suryapı,teknik yapı,ağaoğlu bu banka ipotekleri nedeniyle tapuları veremiyor,evler bitmiş millet evlerde oturmuş,bu zombi şirketlerden tapularını bekliyor.Bu kredi devri özellikle inşaatta piyasayı sallayabilir.

Sayfa 232/946 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •