Sayfa 232/996 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Zpc:%-0.01

2.  Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Ben hem bankadan,hemde aracı kurumdan fon alım satım yapıyorum,nakit paranın MKK da takasbank da kalması diye bir durum yaşamadım,Sattığım fonun parası banka vadesiz hesabıma veya aracı kurum hesabıma otomatik olarak geçiyor.
    Ondan bahsetmiyoruz hocam. Fonun uhdesindeki toplam varlıktan bahsediyoruz. Satıldığı durumdan da bahsetmiyoruz. Diyelim bende A fonu var. Bu fondan saıtn aldığımda para fona gitmiyor MKK nezdinde duruyor, o parayı fon oradan yönetiyor dedi bir arkadaş. Ben de fonun varlığını yönetmesi için parayı kullanması gerektiğini bunun mümkün olmasının zor olduğunu söyledim.

Zaten bir soru sormuştum, onun üstüne gelişti.

3. EIB yeni fiyat 0,06127 artış 0,08%
    ZPE +0,44%

4. Endeks bugün 123k seviyesini denedi ama direnç çalıştı, yarın tekrar dener mi? 123k yı aşıp 124.5k yı hedefler mi? buna hazır mı? hep beraber takip edeceğiz, bugün TCD de devam ettim...yarın yine takip edeceğiz...

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ondan bahsetmiyoruz hocam. Fonun uhdesindeki toplam varlıktan bahsediyoruz. Satıldığı durumdan da bahsetmiyoruz. Diyelim bende A fonu var. Bu fondan saıtn aldığımda para fona gitmiyor MKK nezdinde duruyor, o parayı fon oradan yönetiyor dedi bir arkadaş. Ben de fonun varlığını yönetmesi için parayı kullanması gerektiğini bunun mümkün olmasının zor olduğunu söyledim.

Zaten bir soru sormuştum, onun üstüne gelişti.
    Ben sorunuzu yanlış anlamışım, bu konuda bilgim yok.

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    EIC için bugünkü TEFAS fiyatı: 0,019459

EIC için şu anki güncel fiyatımız: 0,019469

Bugün satış verdim arkadaşlar, artık EIC fiyaatını sizinle paylaşamayacağım [emoji4]
    EIC ve EIB iyi gidiyordu sonra bozuldu bir süre tahammül ettim ama artık bıktırdılar, ben de yarılarını bugün sattım, kalanları da yarın satarım.

7.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    MENKUL KIYMET VERGİ REHBERİM 2020

Güzel bir çalışma olmuş İlk notunuzda fonlarla ilgili %50'den fazla hisse içeren fonlar için stopaj sıfır demişsiniz. %50 değil %80 olacak o kısım üstadım.

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Zpc:%-0.01
    Bunun da süresi doldu gibi görünüyor, ne yaptığı belli değil.

Sayfa 232/996 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •