2011 de 36 lardaymış
arada 390 lara kadar çıkmış
en düşük 10 ları görmüş.
mevcutta 16 FK lardayız.
YTD.
2011 de 36 lardaymış
arada 390 lara kadar çıkmış
en düşük 10 ları görmüş.
mevcutta 16 FK lardayız.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bedelsiz yapmasi yonetimin anlayisina bagli..vizyoner, kurumsal daha profesyonel bir yönetim anlayisi benimserse bedelsizi isteyecektir. Yok kucuk olsun benim olsun diyen sark zihniyetli kucuk bagnaz patron olarak kalmaya devam edecekse sittin sene yanasmaz cunku biliyor ki bedelsiz yaptigi an tahta derinlesecek, kurumsal fonlar ve yabanci ilgisi de olusacak..tahtanin cehresi degisecek..en son örnek alkim den net biliyorum..yabanci kurumsal yatirimci zorladi bedelsize..yonetim de buyume trendinde isine geldi..tamamen patronun anlayis ve kalitesine bagli..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu direğin bayrağı olmuş ikinci direği nezaman dikecek kart/on![]()
Ne günlere kaldık ey Gâzi Hünkâr, Katır mühürdâr oldu, eşek defterdâr!
Uzattıkça uzattı. Hani derler ya .okunu çıkardı. Kefenin cebi yok ünal bey. Çok beddua alıyorsunuz...
Bu ve bunun gibi şirketleri yola getirmenin tek bir yolu var o da kamu idaresince ya bu bakkal sermayesi gibi sermayelerinizi en kısa zamanda normal seviyelere yükseltirsiniz ya da sizleri borsa kotundan çıkartacağım gibi bir karar alınarak tebliğ yayınlanması. Bu olmadan bu kitapsızlar kurdukları söğüşleme düzenini bırakmazlar. Bu işin başka yolunun olmadığını bunca yıl anlamadıysanız hiç buralarda yok temeli yok sektörü yok bilmem nesi diye saf saf yazmayın derim.
Adam tezgahı kurmuş tatlı tatlı söğüşlüyor.(bi arkadaş bahsetmişti.kendi ifadeleri imiş) Yukarıdan sat, aşağıdan al. Yabancı alışı göster (kendi adına yapılan işlem) müşteri çek, ver kucağa, satış göster, geri al. Oh ne güzel dünya. Çeşmenin başında kendi oturmuş, bütün herşeyi planına göre açıkla... Kanun çıkmalı kardeş. Sermaye, özsermaye ayrımı olmamalı. Kar her yıl ya sermaye ye eklenmeli, yada ortaklara!!! dağıtılmalı. Bu şerrolar başka türlü ıslah olmaz. Kanun zoru ŞART.... İstemeyen şirket ve sahibi .tler borsadan şutlanmalı....
Yer İmleri