Sayfa 232/1000 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    hayata zar atılmaz, imkanı olan evinde otursun, çalışmak zorunda olanlarıda allah korusun. Svg dr.
    viopta ariston gidip enfekte olup sonra tedavi olalım diye bir çıkış yolu bulmuştu, eşeği kaybedip bulayım diyor
    ya bulamazsan dedim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,096
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    İnsanın enf. has. uzmanı doktor arkadaşı olması ne kötü.
    İyi tarafından bakalım, düşersem oraya, yer sorunu olmaz, odamda bile yatırırım seni abi diyor..

ama sen yine de çıkma diyor.. çok sıkıntılı durumda kalırsın, %50 oran ile şansın var, hastalıklarından dolayı.

%50 değil, %99 da bile çıkmam..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    Yiyorsa, çık gez, yasak yok sana..

bana da yasak yok, ama

Dr arkadaşım, kafanı camdan çıkarma diyor. ( enf. has. uzmanı )
    Yiyor benim adım Reha GAYA, geziyorum hava güzel olunca.

Doktor arkadaşın haklı, Bizansta ekstra mikropta olunca, camdan kafayı çıkartmak yeterli olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,096
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hakem bey biz acaba kapı kolundan Işık’tan zilden eser miktar virüs alıp bağışıklık kazanmış olabilir miyiz acaba .

Aynı apartmandan dolayı diyorum
    Kapı zil asansör düğmesi vs gibi, ortak alanlara basmak için, cebinde mendil taşı.

ben öyle yapıyorum..

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    İyi tarafından bakalım, düşersem oraya, yer sorunu olmaz, odamda bile yatırırım seni abi diyor..

ama sen yine de çıkma diyor.. çok sıkıntılı durumda kalırsın, %50 oran ile şansın var, hastalıklarından dolayı.

%50 değil, %99 da bile çıkmam..
    Ama camdan kafanı bile çıkartamıyorsun.

Mesela benim enf. has. uzmanı doktor arkadaşım olmadığı için kafamı camdan çıkartabiliyorum.

Cam açıkken tabi.

6. Başkanım bizansa dönebildiniz mi?
    7/24 forumdayken kaçırmışım.
    geçenlerde sahurdaki son çay son sigara saatiniz şaşırtmıştı beni.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Hakem bey biz acaba kapı kolundan Işık’tan zilden eser miktar virüs alıp bağışıklık kazanmış olabilir miyiz acaba .

Aynı apartmandan dolayı diyorum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Valla viral yük diye bir şey var,belli sayının üstünde virüs almak gerekiyor.Virüs dış ortamda çok dayanıklı değil.Ama bağışıklık olayı benim de aklıma geliyor bu arada.İki ayda hastalığı farketmeden atlatan binlerce insan olmalı.Antikor testi ile bu anlaşılabilir de şu anda olayın akut safhasındayız bu dönem geçsin plazma vericisi olabileceklerin tesbiti için hastalığı farketmeden atlatanlar araştırılacaktır.Yalnız genç arkadaşları da uyarayım bu hastalıktan 26 yaşında bile ölen var.30 40 yaş aralığında ölen azınsanmayacak sayıda insan var.Bu hastalığın ne olduğu belli olmaz canınızla zar atmayın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    20,096
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Ama camdan kafanı bile çıkartamıyorsun.

Mesela benim enf. has. uzmanı doktor arkadaşım olmadığı için kafamı camdan çıkartabiliyorum.

Cam açıkken tabi.
    o kadar da değil, camı açıp sigara içiyorum,

korona illeti 35 mt yüksekliğe çıkacak hali yok açık havada.

Sayfa 232/1000 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •