dogru tespit.bilanco atraksiyonu pek saglikli gorunmuyor.ancak ben ve bazi arkadaslar biraz duygusal dusunuyor cunku cook yukarilardan terste kaldik.
dogru tespit.bilanco atraksiyonu pek saglikli gorunmuyor.ancak ben ve bazi arkadaslar biraz duygusal dusunuyor cunku cook yukarilardan terste kaldik.
iş yatırım her kimse hissenin gitmesini engelliyor.ama o sattığı malları yukardan geri almak için çok acı çekecek eminim.
böyle temiz güzel Türkiye pazarının kendi dalında yüzde 70 ini elinde tutan borçsuz başka ucuz bir sanayi ve savunma şirketi varsa söyleyin onun hisselerini alalım.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Bu hafta atraksiyonun devam ederek yukarı yönlü hareketinin artmasını bekliyorum.
Daha piyasa ve yabancı fonlar keşfetmedi bu hisseyi.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Pusuya yatmışlardır
Sent from my PRA-LX1 using hisse.net mobile app
Param yok olsa alacağımda bu parasızlığın))))
Yer İmleri