benim gözlerimmi yanlış görüyor vakbn çıkış yapıyor vaybe
Originally Posted by Fuat Soylu işte üstad ben de o yuzden diyorum temettü senedi almak daha mantıklı olabilir ev almaktan hoş biz önce kendimize ev alalım oooy ooooy bizim yolumuz uzun Fuatim daha yolun basindasin hepsi olur ins Originally Posted by harunlu bugün gma hsa satıp, aynı oranda nakitte duran paramla tkf tcd aldım belli miktar. değişik bir tarz olsun .. Hayirli olsun guzek hamle ustadim
Originally Posted by harunlu benim gözlerimmi yanlış görüyor vakbn çıkış yapıyor vaybe Ustadim ins tavan yapar dualarim sizinle
Makata cok guveniyorum ins yanilmam
Originally Posted by harunlu benim gözlerimmi yanlış görüyor vakbn çıkış yapıyor vaybe Birazdan ortalamaların üzerine çıkıyoruz gibi. bu sefer bankalarda diğerleri gibi destek verecek görünüyor.
Foçabeyi hoşgeldin
Originally Posted by regal1 Birazdan ortalamaların üzerine çıkıyoruz gibi. bu sefer bankalarda diğerleri gibi destek verecek görünüyor. GARAN ile YKBNK sahneye bekleniyorsunuz.
Originally Posted by Fuat Soylu işte üstad ben de o yuzden diyorum temettü senedi almak daha mantıklı olabilir ev almaktan hoş biz önce kendimize ev alalım oooy ooooy bizim yolumuz uzun Fuatim 1 m erdemr alsan bir daha ki yil temettude dahil sence kac para olur soyle bakalim
Forum Rules
Yer İmleri