Sayfa 233/805 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sana Sabah 10.02 de kagit artiyken dedim Cemal Aga bundan bugun bi cacik olmaz diye , acilistan belli direk artik kagidin gidip gitmeyecegini sabah ilk dakikadan anliyoruz
    Peki bu ** larım genel kurulda kime nasıl cevap verecek Maxi. D.tlerini kurtarmak için seve seve yukarı sürecekler, yoksam hesap veremezler, açık, net hırsızlık, enayilik mi olur. yok öyle 5 köfte 3 kuruşa....

2.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Peki bu ** larım genel kurulda kime nasıl cevap verecek Maxi. D.tlerini kurtarmak için seve seve yukarı sürecekler, yoksam hesap veremezler, açık, net hırsızlık, enayilik mi olur. yok öyle 5 köfte 3 kuruşa....
    Cemal31 ağam aracı kurumlar hedef fiyat vermeye başladığına göre satış yemeye başladı önceki hedef verdikleri fiyatlara geldimi gelmedi bu yk kadrosu ilk genel kurulda gitmesi lazım

3.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku

Onlarda Yalan bitmez , ne olacak almasaydin der . Hirsiz calmasini nasil becerdiyse Yalan da soyler , bahane de uretir . Ne olacak yani. Onlara kizma kendine kiz boyle asagilik bir firmada israr ettik diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Onlarda Yalan bitmez , ne olacak almasaydin der . Hirsiz calmasini nasil becerdiyse Yalan da soyler , bahane de uretir . Ne olacak yani. Onlara kizma kendine kiz boyle asagilik bir firmada israr ettik diye
    Sen hani dava açılırsa ben varım diyordun. Madem herşeyden yalan dolanla sıyrılırlar o zaman niye dava açacaksın yada niye genel kurula gideceksin. Sen seni mahkemeye ver, ben bunları olsun bitsin Maxi. özelleştirme idaresine dava açmışım hırsızlardan mı çekineceğim şimdi...

5. Varsa acacak davaniz bunlara karsi ben hazirim beraber bunlara karsi ugrasmaya , 5-6 kisi birlesir tutariz avukati da Ama spk spk degil hukuk hukuk degil ulkede. Socar dan dava etsen is kirli oldugu icin olay en ustlere gider kimse de o topa girmez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by sahilli Yazıyı Oku
    Cemal31 ağam aracı kurumlar hedef fiyat vermeye başladığına göre satış yemeye başladı önceki hedef verdikleri fiyatlara geldimi gelmedi bu yk kadrosu ilk genel kurulda gitmesi lazım
    Duranoğlu ortagım bu hedef fiyatlar düşük yakında 40 lira üstü rakamları verenlerde çıkacaktır. Tabiki bu rakamları kaale alan varsa kendi bilir. Her koyun kendi bacagından asılır demiş atalar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Varsa acacak davaniz bunlara karsi ben hazirim beraber bunlara karsi ugrasmaya , 5-6 kisi birlesir tutariz avukati da Ama spk spk degil hukuk hukuk degil ulkede. Socar dan dava etsen is kirli oldugu icin olay en ustlere gider kimse de o topa girmez
    Olur kazanacagım tazminata seni ortak edeyim.... Benim avukatın hukuk bürosunda mali müşavirde var nasılsa....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Maxi socarı, venturesi, alarası vs. hiç karıştırma. 2020-9 aylık bilanço dipnotlarında Kazakistanda her türlü anlaşmayı saglayıp imzamızı attık dedikleri işin tutarını bilançodan 10 gün sonra kap ta servis ettiler. Al sana net, ispatlanır, sabit suç..... Bilançoda herşeyi yazmışlar ama anlaşma tutarını yazmayı unutmuşlar. Unuttuk diye savunma verirler artık....

Sayfa 233/805 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •