X de yazılana göre Deniz 59 fiyat verip bugün 8 milyon kadar satmış. Manüplasyonun tanımı bu olsa gerek. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz müşterisinin lotunu bilmiyor değil ya,ver önden tavsiye daya arkadan hacimli satışı yesinler birbirini. Borsanın curmu belli nefesi yetmedi milletin şimdilik, kalkmayacak lot değil bakalım alanların da hesabı var bekleyeceğiz kapanışı görelim
alım satımla ilgili pasta ve paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürler
Hocam çok büyük lotlar bunlar ama iş tarafındaki 4m alım da azımsanacak bir maliyet değil,satanin hesabı bitmiş belli ben karşılıklı işlem olduğuna inanmıyorum,belki sandıktan falan destek çıkıldı iş tarafında kapanışta görürüz, satıcı -6-7 de tutabilrdi senedi hususi basarak,tabandan kendin kaldırıp tekrar tabana yazarak mal boşaltma isteği piyasa bozucu eylem olmalı. İsmen için bilanço 3m aşağısı zaten düşünülmedi ki hiç, kasasında da sağlam nakit, en iyisi geride kaldıysa diye düşünen de otur ne var ne yok tabana yaz nerden baksan saçma sapan bir hareket.
Zaten kalan 2, 5 m lotu yok muydu denizdekinin istese piyasaya yedirirdi hususi taban olsun istedi,çok da izlemeye gerek yok aslında ben ful ismen olunca tahtaya takılı kaldım biraz hava alıp işime gücüme bakayım,piyasa toparlarsa bu taban kalkar,bozuk devam ederse de kısmet bugünlük zararın üstüne oturur yarına yarın bakarız.
Yer İmleri