Sayfa 234/610 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon
Arama sonucu : 4874 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Ekgyo 'dan 34 bin +kdv almadilarmi bunlar bu degerlemede sorun var duzeltebilirler belkide maliyeti belirttiler sattikca kâr görünecek m2 100 bile gösterseler degerleme artışını düşünebiliyormusun herkes hisseye üşüşecek diye ahmet beycigim korkmuş [emoji41]
     Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    13 milyar proje 5 milyar bizim pay nasıl oluyor onu tam çözemedim

Bir dost
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

Sanırım çözdüm yatırım finansman dediği gibi şu an 9 milyar bittiğinde 13 milyar yani 4 milyara yakın daha değeri artacak..
    Yalnız %99 u bitmiş proje bitmemiş %1 i için 4 milyar düşük değerliyorlar ...
     Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Ekgyo 'dan 34 bin +kdv almadilarmi bunlar bu degerlemede sorun var duzeltebilirler belkide maliyeti belirttiler sattikca kâr görünecek m2 100 bile gösterseler degerleme artışını düşünebiliyormusun herkes hisseye üşüşecek diye ahmet beycigim korkmuş [emoji41]

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir dost

Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    Sanırım çözdüm yatırım finansman dediği gibi şu an 9 milyar bittiğinde 13 milyar yani 4 milyara yakın daha değeri artacak..
    Yalnız %99 u bitmiş proje bitmemiş %1 i için 4 milyar düşük değerliyorlar ...

Bir dost
    benim için süpriz değil bu adamların niyetlerinin halis olmadığını aylardır yazıyorum... ya adam yıllarca hisseyi ezerek milyonlarca lot toplamış fona devretti sanırım onuda berra hanımın uyarısıyla yaptı bu yaptığı suçtur bıst 100 de bu yüzden almadılar sanıyorum spk herşeyi biliyordur...
    nasip....

bu hissenin buralarda sürünmesinin sebebi hisseyi kaldıracak grupları eziyorlar hissede kalan sessizce bekleyen yatırımcılar onlarında bunu yapacak gücü yok bazı fonlar girmese ve artık hissenin potansiyelini saklamakta güçlük çektikleri için son 1 yıl biraz primlendi...
    nasip....

5. Doğru tespit de Bunu yapanların amacı ne, hedefi ne?

Borsaya kote olmayı, işi görülünceye kadar, köprüden geçinceye kadar siz bir tanesiniz, on numarasınız, şöyle olacak böyle olacak deyip finansman sağlamak, sonrasında Allah cezanızı versin ne işiniz var benim hissemde, sümük gibi yapıştınız, para benim param, defolun gidin demek mi anlıyor acaba Ak pirhana! Rezil herif...
     Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    bu hissenin buralarda sürünmesinin sebebi hisseyi kaldıracak grupları eziyorlar hissede kalan sessizce bekleyen yatırımcılar onlarında bunu yapacak gücü yok bazı fonlar girmese ve artık hissenin potansiyelini saklamakta güçlük çektikleri için son 1 yıl biraz primlendi...
    AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...

6. Resmen hisseyi manupüle etmek için erkenden gönderilmiş ve düşük hesaplanmış bir değerleme raporu dur bu isterseniz bir başka değerleme şirketine Bi değer biç diyelim daha farklı rakamlar gelir Bi kere gidip çırpıcı mahallesinden arsa turizm ~konut alanı gibi veya konut işyeri fiyatı alıyorsan o fiyatı fişekhaneye emsal alıyorsan o fiyatı 5 le çarpman lazım hisedeki sığlığı bu değerlemeyle açacağını düşünmüş bence ata değerleme yi şikayet etmek lazım
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. Veya Bi Rus aile gönderelim bakalım kaç paraya satmaya çalışacaklar en iyisi bu gerçek değeri çıkar ortaya her tip daire için fiyat alsınlar

8. Zaten Kapalı çarşıda hemen hemen herkes işi gücü bırakmış ruslara ev satıp hanutlama peşinde

Sayfa 234/610 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •