Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ekrem İmamoğlu’nun karar beklenen duruşması 21 Eylül’e ertelendi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Nebatinin Sazanlara doğum günü hediyesi.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Günlerdir yok bebekte o onu mikmiş , yok dayı dayıyı mikmiş, yok öteki mikini göstermiş.
Lan sabah kalkar kalkmaz mikilmeye başlıyorum. Tuvalete girdiğim anda yaktığım ışık ile beraber akşama dek neler giriyor, yalama oldum artık. Bebekte millet birbirini yapmış ne yazar.
https://www.izlesene.com/video/ilyas...piyor/10378849
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Erdoğan: İlk çeyrekte büyüme hedeflerimizi uygun bir seviyede çıktı
Erdoğan: Önümüzdeki aylarda, haftalarda yeni müjdelerle milletimizin karşısında olacağız
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
en son gaz müjdesinden bu yana gaza %250 ye yakın zam geldi
umarım kullanmadığımız bişeyin müjdesi gelir
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri