Cumhurbaşkanı programı şu şekilde görünüyor.
>>>>>>>>
14:00 Antalya Mitingi (Kepez Turgut Özal Spor Salonu Önü)
17:00 Konya Karapınar Güneş Santrali, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni (Kılıçarslan Meydanı)
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
sokak röportajıyla anketi karıştıran var.
ciddi bir anket firması size gelip sokak ortasında herkesin içinde oyu kime verecenn diye soru sormaz .
bir de anket firmalarının çeşitleri var kimisi kamuoyuna falan açıklama yapmaz. Bilmem kaç milyon verir araştırma yaptırırsın.
Güvenilir anketçilerden KONDA ile ilgili söylentiler çıktı son günlerde. Bir gazeteci KONDA anketi şöyle böyle dedi. Bekir Ağırdır biz kimseye anket vermedik 11 mayısta halka açık bir oran vereceğiz onun harici dedikodudur dedi.
Kesinlikle ve net olarak bu görüşe katılmıyorum.
burada 1 olaydan yola çıkmak doğru değil.. hatta tam tersi . insanlar korkudan akp liyim diyebiliyorlar.
ayrıca böyle bir olaydan yola çıkarak yüzde 53 falan diyebilmekte çok saçma..
Sokak röportajı demişken belirteyim. ak partinin kalesi olan illerde ,son seçim 2018 e göre , 8-10 puana yakın düşüşler gözlemleniyor.
ayrıca kürt vatandaşlarımız tarihi bir oranda KK ya yönelecekler. Son 2019 yereldeki büyükşehirlerde olan durumdan daha fazlası bir durum oluşacak.
Karakemal bende tersini düşünüyorum sokak röportajlarında dikkat ettiysen RTE güçlü olduğu yerlerde pat diye söylüyor ama dağınık olan yerlerde insanlar RTE bu dönem vermeyeceği için konuşmuyor.
twiterdaki abla senin gibi cebinde parası olan starbuksdan örnek veriyor sende rakı içtiğinde gittiğin mekanın dolu oluşundan örnek veriyordun![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
ortada kriz,pandemi,deprem,enflasyon,soğan yokken 52,6 alabilen reis..şimdi 53 alacak demek ayrı bir boyut..kk açık ara kazanır diyorum..foncu muharremde siyaseten silinir gider..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri