Sayfa 234/898 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. IMG_4593.jpgProtestolar işe yarıyor sanırım . Satışlar düşmüş olsa ki fiyat bu seviyeye g

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İş güçten iki kampanyayı da kaçırdım bu sefer kapmam lazım.
    Berberde konuşuyorlardı adamlar 50 lik sahte rakıyı 150 tl ye alıyorlarmış. Daha çok can gider. Apartmanda sorunlu bir komşum var ne yapacağımı şaşırdım. Üst katta çocuk koşuyor o da duvara vuruyor. Ben ara kattayım düşünün. Artı tam bir çirkef aile karakola gittim küfür ediyor diye kaydı varmı diyor. 24 saat kayıt mı tutacağım.
    Ev konusu bizim de sıkıntı ilk fırsatta satıp kaçacam buradan. Nerede psikolojik sorunları olan var özellikle emekli olanlar bizde. Birde evcilleşmemiş 4-5 Suriyeli vatandaş çekilmez oldu iyicene. Eskiler derdi ev alma komşu al. Müstakil de buju seçebilirsiniz ama sitede bu zor. Dingilin biri gelir hayatını alt üst eder.

3. İnculiz Mehmet in ekonomi programı başarılı olmaya başladı. Herkesi suyun içine geçim sıkıntısına çekince temel gıda hariç arz talep dengesi yüzünden bir başka deyişle kimse alamadığı için fiyatları düşüyor. İnculiz Mehmet kimseye maaş vermese enflasyon kökten çözülüyor 0 a iner.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Berberde konuşuyorlardı adamlar 50 lik sahte rakıyı 150 tl ye alıyorlarmış. Daha çok can gider.
    Tam manyaklık, etil alkol 100 lira olsa 150 gaymeye satmak tamam % 50 karlı bir iş ama, neticede suç ve metil alkol riski de var, değer mi acaba?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

G. Amed abim ortalıkta yok, merak etmeye başladım?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amed abim ortalıkta yok, merak etmeye başladım?
    o yaş gurubu tehlikelidir, ariston vardı mesela bir koparttı kayışı dönemiyor, yaş kemale erince zordur..

7.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    EFT ücretli mi ?
    diyelim içerden dışarıya EFT yaptın, bu ücret mi ??
    bunu mutlaka sormak lazım..
    eskiden bir aracı kutumda aynı şeyi yapmıştı ama EFT 450 tl idi adını unuttum şu an
    EFT ücreti yok, parayı gönder der demez hesabıma para geçiyor. (Şimdiye kadar Enpara ve Fibabank a çekim yaptım.)

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    o yaş gurubu tehlikelidir, ariston vardı mesela bir koparttı kayışı dönemiyor, yaş kemale erince zordur..
    Bende 18'lik çıtır sayılmam, G. Amed abimin ise kayışı bayağı gevşektir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 234/898 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •