Sayfa 235/964 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by cem özay Yazıyı Oku
    unut beni gibileri gördükçe inanın korkuyorum arkadaşlar ,böyle adamların tersine hareket etme hissiyatı doğar genelde psikolojik olarak.şu an şikayet vs etmeyin şirket düze çıkacak dedikçe huylanıyorum bu adamdan ve her şeyi akışına bırakırsak bu adamın dediğini yaparsak çok fena olacak gibi geliyor.1 aylık adam çıkmış neler diyor ,sen kimsin?
    Taktikleri yatırımcıyı yönlendirerek çağrı veya fesih süreclerine kendi lehlerine sonuç çıkmasına etki etmek ve sonrasında ipleri tamamen ele geçirmek. Hatta bu görüşlerini psikolojik olarak desteklemek için davalardaki gelişmelerine göre hşsse flyatlarınsda ayar veriyorlar henen Şirketin ve hissenin önünü açma muhabbetleriyle operasyoncuların yatırımcının elindekini en ucuza alabilmenin önünü açma çabaları..

Yatırımcının çağrı ve şirket feshi davaları yatırımcıların sigortasıdır (sonuç yatırımcılar lehine sonuçlanırsa.

Eğer Çağrı ve Fesih olayı ortadan kalkarsa kazanacakları sınırsız zaman içinde yatırımcının kafasını vururlar hisseleri olabildiğinin en ucuzuna alırlar elinden

Bugüne kadar Şirketin önü açılmasına hissenin önünün açılmasına hiç bir şey mani değildi. Hatta şirketin önünü ve hissenin önünü açıp çok daha kolay bu çağrı olayından kendilerini kurtarırlardı. Bugüne kadar neden bu kadar hukuk ile spk ile yatırımcı ile muvazaalı işler ile debelenip duruşmalarının neden ne idi? Yatırımcıyı sirkeleyip elindekini en ucuza dökmek değil miydi?

Sürekli yeni isim ve kılıklarla forum piyasalarına sahne alan bu sinsi tetikçiler sürekli yatırımcılara birşeyler empoze etmeye çalışıyorlar. Bir taktikleri tutmayınca kılık değiştirip başka bir taktikle sahnede yerlerini alıyorlar Ama herkes bu tetikçilerin ne yapmaya çalıştığını çok iyi deşifre ettiği için kendi çalıp kendi oynayıp duruyorlar nafile nafile

Yatırımcının zararını kurtarması için iki sigortası var çağrı ve fesih olayı ( tabi sonuç kesin yatırımcı lehine çıkar diyemeyiz)..

Birde GK de yatırımcı oylarıyla ortaklık çıkarlarına şirketi yönetecek bir şirket yönetimi kurabilmek. (ama bu çok daha zor blr olasılık. Ve diğer bir durum şirketin ortaklık lehine yönetilmediğini dair devlettin şirketin yönetimine elmkoymadını sağlamaya çalışmak. Gerisi hikaye.

2. Gözlemlediğim kadarıyla blr çok yatırımcının bu hissede pozisyonlarını sürdürüp ve bütün filimlerin en sonunu görmeye kadar pozisyonda kalmayı amaçlananlarının (belki filimlerde sonrada pozisyonda ısrarla kalacaklardır) temel nedeni zararlarını kurtarmak değil, Temel nedeni bu kadar düzenbazlığa sahtekarlığa hainliğe alçaklığa prim vermemek. Onun için sinsi tilki tetikçilerin taktiklerini kimse umursamıyor.

3. Freckk hoca ve diğerleri nasıl bir paranoyaklık sizinkisi kendi fikirlerimi söyledim diye yazdıklarım ve hakkımda ürettiğiniz senaryoları görünce gerçekten korktum sizlerden. Dediğim gibi ben bir garip yatırımcıyım grupta ki bazı arkadaşlara kızdığım için gönül koyduğum için biraz sert yazmış olabilirim benim hakkımda senaryo yazanlardan daha fazla mücadele ettiğimden eminim. Benim ne grubun varlığından rahatsızlığım var ne de yatırımcı lehine çalışanlardan ilk yazılarımda dediğim gibi kafam karışık kim kimdir bilemiyorum diye. Frecekk hoca ben artık grupta yaşadıklarımı bir kenara bırakıyorum ve eskisi gibi daha sağlıklı düşünmeye çalışacağım ortamı gerdiysem kusura bakma hepimizin amacı aynı bunu en iyi bilen ve her zaman insanları küstürmeden bir arada tutmaya çalışan sensin. Grupta gerçekten çok değerli insanlar var gruptaki 2-3 gereksiz kişi için onlara haksızlık etmek doğru olmaz hepsi kusuruma bakmasın yolunuz açık olsun inşallah

4. Frecekk hoca ben artık sizlerle ilgili yazmayacağım gereksiz kırgınlıklar olmasın gruptaki mücadele eden iyi insanları kırmaya gerek yok. Ben orda olan 3-4 kişiye sitemimi kırgınlığımı belki burada fikirlerimi yazarak göstermek istedim ama bunun diğer insanları üzeceğini ve mücadeleye zarar vereceğini düşünemedim tekrar kusura bakmayın hocam

5.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Gözlemlediğim kadarıyla blr çok yatırımcının bu hissede pozisyonlarını sürdürüp ve bütün filimlerin en sonunu görmeye kadar pozisyonda kalmayı amaçlananlarının (belki filimlerde sonrada pozisyonda ısrarla kalacaklardır) temel nedeni zararlarını kurtarmak değil, Temel nedeni bu kadar düzenbazlığa sahtekarlığa hainliğe alçaklığa prim vermemek. Onun için sinsi tilki tetikçilerin taktiklerini kimse umursamıyor.
    dediğiniz gibi ya herooooooooooo ya merooooooooooooo. 1 üzeri alması mümkünken 0,38 lerde toplama edepsizliğine soyunmuş ayar bozuntuları için sonuna kadaaaaaaaaaaaaaaar. yTD

6. İşte bu nedenle zonuna kadar ya hiroooooooooo ya miroooooooooooo diyoruz. batmak istiozzzzzzzz şirket sahipleri de zevk ala ala batacaklar İnşallah. ya da adam olup 3 üzerinden bedel ödeyecekler. 3 üzerinden diyorum göreceksiniz bu bedeli zevkle ödettireceğiz bunlara İnşallah. O tahtacı benim babamın uşağı değil illaki şirkele bir bağı vardır. ve tahtayı illa ki şirket kontrol ediyordur ( dolaşımdaki 150 milyon hissenin sadece 50 milyonu biz ky ile diğerleri niredeeeeee tabi ki yandaş lar zuntacı dahil buna). adamlar hisseyi 1 üzerine taşımadılar 0,38 lerde hisselerimize göz diktiler bu edepsizlerin bedel ödemesi için sonuna kadaaaaaaaaaaaar. şirket batması çok kolaymış ya batacak kod dışına çıkacak ayakları ile şirket adına bu forumlarda yorum yazıp ky ye gözdağı vermeye gayret eden ayar bozuntuları varya işte bendeniz o ayar bozuntularının ayarları ile ilgileniyor ve delikanlı iseniz batırın uleynnnnnnnnnnnnn diyerim. yiyosaaaaaaaaaaaaa batırın. ağlak ağlak 4 yıldır aynı şeyleri bozuk plak gibi yazmayın edepsiz tipler.
    Sayın 1prometheus size katılıyorum çok doğru yazmışsınız ve işte bu derece zittiiiiiiiiiiiiin sene zatmıoz . batsın delikanlı olan dötünü yırta yırta batıyor ayaklarına yatan sözde delikanlı tipler hadi batsın da delikanlılınızı görelim yumoş tipler bunlar. batıramazlar anca yolda yürüyen hani gıvırtan garılar olur ya aynı onların sözde erkek kılık tipleri bunlar. batırmayan dediğim gibidir. tabi bu cümlenin muhatapları kendilerini iyi tanır o yumoşlar. sözde ky ye akıl veren tipler. sizin vereceğiniz o akla çakayım size bişi olmasın

7. Yeni yatırımcı gelecekmiş te. size yatırımcının gelmemesi için elimizden geleni yaparız. böyle edepsizlerin kağıdına yatırımcı da bi daha zittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin sene gelmez İnşallah diyoruz. Zahtekarlık her yönü ile diz boyu. 5 yıldır yemediğiniz mok kalmadı . şimdi ne tür halt yiyeyeceksiniz onların hesapları ile uğraşıyorlar. La bunlara ky güvenmemeliiiiiiiiiiii. Bunların ayarları zahtekarlığın önde gideni olarak tarihe geçiyor. her hareketleri ky yi nasıl sömürürüm. her planları ky nin elindeki lotu ky yi zarara sokarak nasıl elime alırım. biz çağrı da sizin elinize vericez o lotları . çağrı dışında vermeyeceğim şahsım. Bu danıştay davası o kadar kolay son bulmamalıydı. Elbet bedel ödeme günü er ya da geç gelecektir. farketmez bugün 4 TL ise 5 yıl sonra 20 TL ile o bedeli ödeyeceksiniz. Milletin ömründen ömür çalar gibi yatırımına konan eller illa ki bedel ödeyeceklerdir.. YTD

8. Ky yi muhatap alıp görüştü mü bu şirket. Bu ne biçim işadamlığıdır. yatırımcı senin hissedar ortağın değil mi? Sen tüm kapıları yatırımcına kapatmadın mı? Yatırımcını karşına davet edip görüşme dahi yapamasının ky ile birebir karşılıklı görüşmesinin gerektiğini bunlara izah edecek etraflarında bir agıllı da mı yoktu. Bunlar yatırımcılarına kapıları kapatıp şirket adresini bile değitirip kaçanlar değil mi? Bunlara yatırımcı bir daha uğramaz İnşallah. Zittiiiiiiiiiiiiiiiiiin sene de hiç bir yatırımcı bunlar ile yola çıkmaz İnşallah. O halde neden şirketini halka açtın demezler mi adama. şirketini halka açtın sonra da kapılarını o halka kapattın. Düzenbazlık işte tam da böyle tanımlanır. YTD

Sayfa 235/964 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •