Sayfa 235/690 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Birisi şöyle bi teknik çalışma yapmış. Birkaç yılda bir yaptığı hareket örneği bir hedef çizmiş heralde.

0.85
    1.95
    3.55

Ytd

Eylül ayınaracı kurum dağılımını birisi atabilir mi? Hiç olmazsa 15-26 Eylül..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Benim matrix programı günlük takaslarda iyi de....genel takaslarda hiçbir şey anlamıyorum, ben mi salagim,program mi ...anlamadim,yine de atayım

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

..................................................

Eyvallah Selim hocam..benim de kafam karıştı ) Ağustos olarak alınca başka, Eylül olarak alınca başka ..Ama her iki durumda da Pek bir değişiklik Yok gibi..iş bankasından o kadar işlem yapılıyor ama hep 2,3 milyon civarı yerinde duruyor.. ne artıyor Ne azalıyor.. +/- 100 bin en fazla değişiklik..Şimdi dünyayla ilişkimi kesip, Beşiktaş'a odaklanıyorum..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

8. Benim anladığım ilk 3-4 aracı kurum dışın da curcuna var. Deniz 0,99'lar da boşalttığı 400 bin ortalıkta dolanıp duruyor gibi. Birileri dalıp dalıp çıkıyor. Benim merak ettiğim bu kadar rahat alış verişlere neden izin veriliyor? Bu tahta da 100 bin lot alım yapanda mangal gibi yürek olması lazım. Ayrıca tahtacının da buna müsaade ediyor olması lazım. Benim aklıma sadece bu alış verişlerin tek bir elden yapıldığı geliyor. Bu da operasyon hazırlığına benziyor bana kalırsa. Şahsi düşüncemdir. ytd

Sayfa 235/690 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •