Sayfa 235/814 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Ben ansa yi nasil kesfettiysem bunda da yanildigimi sanmiyorum. 43 u gordune gore devami en az carsambaya kadar surecek ins. Ama ceza kestirdigime ve kestirecegime de hic pisman degilim. Bu dumbukler yuzunden dunyanin karini kacirdim. Kesfettiklerime para koyamadim ucup gittiler. Simdi borcunuzu odeyin. Yoksa tepenizden hic inmem. Hadi abbas uc bakalim. Tum bunlar duygusal hezeyanlsr olup ytd.

2. son grafik budur. 0,44 aşarsa ralli başlar inş. YTD
    Attached Images Attached Images

3. pazartesiye kaldı artık 44 barajını yıkma işi. hadi bakalım şimdi gerçekten hazır olun halaya . YTD

4. Ben bunlara hala güvenmiyorum .Pp hissemi de satmiyorum

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Guvenilmez. Ama haftaya kule olmasa da bence baya sivri bi desdere disi kesin. Surda satiim burda aliim de diyemem zira kule ihtimaliyle destere donusu arasinda yaman celiskiler yasicaz. Beklemek en iyisi sahsen. Ytd

6. beklemeye devam
    ver halayı

7. Eski patronun malını yenilere virman geçmesi iyidir. İg muhtemelen para bulamadı ama kendine ortak bulmuş olabilir tahsisli için kağıdı götürecek kişilerinde faruktan kafaya yeme ihtimali olan lotlari virmanla alması benim acımdan gayet olumludur az kaldi haftaya zaten çoğu şey vuzuha kavuşur genel kurulda oylayacagimiz bir maddede sınırsız ortak alımı vs gibi biseydi herşey hazır gibi bakalım neler olacak asla ytd

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bana hersey trnsk artik kaldiracak diyor. Yasli faruktan da kurtuluoz. Genc parlak tipler gelio. Ha gayret koccum basarirsin zorla. Amma velakin bu cakallara guven sifir

Sayfa 235/814 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •