Ben ansa yi nasil kesfettiysem bunda da yanildigimi sanmiyorum. 43 u gordune gore devami en az carsambaya kadar surecek ins. Ama ceza kestirdigime ve kestirecegime de hic pisman degilim. Bu dumbukler yuzunden dunyanin karini kacirdim. Kesfettiklerime para koyamadim ucup gittiler. Simdi borcunuzu odeyin. Yoksa tepenizden hic inmem. Hadi abbas uc bakalim. Tum bunlar duygusal hezeyanlsr olup ytd.
Guvenilmez. Ama haftaya kule olmasa da bence baya sivri bi desdere disi kesin. Surda satiim burda aliim de diyemem zira kule ihtimaliyle destere donusu arasinda yaman celiskiler yasicaz. Beklemek en iyisi sahsen. Ytd
Eski patronun malını yenilere virman geçmesi iyidir. İg muhtemelen para bulamadı ama kendine ortak bulmuş olabilir tahsisli için kağıdı götürecek kişilerinde faruktan kafaya yeme ihtimali olan lotlari virmanla alması benim acımdan gayet olumludur az kaldi haftaya zaten çoğu şey vuzuha kavuşur genel kurulda oylayacagimiz bir maddede sınırsız ortak alımı vs gibi biseydi herşey hazır gibi bakalım neler olacak asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana hersey trnsk artik kaldiracak diyor. Yasli faruktan da kurtuluoz. Genc parlak tipler gelio. Ha gayret koccum basarirsin zorla. Amma velakin bu cakallara guven sifir
Yer İmleri