Sayfa 235/855 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Sn cebibur bey, masallah maliyetiniz dip seviyelerde... kac yildan beri hissedesiniz?

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ceng Bey yaklaşık 1,5-2 senedir hissedeyim. 1,30 gördü satmadım. Sonra 0,90'lara düştü eyvallah dedim. Sonra 2,40'lara vurdu. Malum daha sonra 1,80'leri gördü. Ve en son 3,10'ları gördü yine satmadım. Bugün 2,40'ları gördü bildiğiniz üzere yine satmadım. Ben kağıt değil İstanbul'dan arsa aldım diye kendimi hep frenledim, sabır ediyorum. Çok sığ bir kağıdımız var. Daha önceden de yazmıştım. Bu kağıt daha çok düşer ama daha fazla da yükselir. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Ceng Bey yaklaşık 1,5-2 senedir hissedeyim. 1,30 gördü satmadım. Sonra 0,90'lara düştü eyvallah dedim. Sonra 2,40'lara vurdu. Malum daha sonra 1,80'leri gördü. Ve en son 3,10'ları gördü yine satmadım. Bugün 2,40'ları gördü bildiğiniz üzere yine satmadım. Ben kağıt değil İstanbul'dan arsa aldım diye kendimi hep frenledim, sabır ediyorum. Çok sığ bir kağıdımız var. Daha önceden de yazmıştım. Bu kağıt daha çok düşer ama daha fazla da yükselir. Yatırım tavsiyesi değildir.
    Hic alip sattiniz mi?

3.  Alıntı Originally Posted by Ceng Yazıyı Oku
    Hic alip sattiniz mi?

Evet. Sonuçta küçük yatırımcıyız. Paraya ihtiyacım olduğunda birazını satmak durumunda kaldım. Ama trade amacıyla hiç hareket etmedim. Yani sürekli alıp satmadım. 1,5-2 senedir büyük sabırla bekliyorum.YTD

4. alttan üstten devreleri yaktı bir pasta paylaşan olmadı

5. Yabancı oranı küçükte olsa yine artış göstermiş. % 10,90'a ulaşmış. Son bir haftadır yavaş yavaş artış gösterdi. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by cebibur Yazıyı Oku
    Hayki hocam sessiz takip edeceğim dediniz ama ufak bir yorum alsak sizden.
    sayın cebibur, bugün çok yoğun bir iş temposu içerisindeydim.kusura bakmayın yeni gördüm.hisse bugün 2,36 ya düşmüş 2,81 olmuş inanın ne baktım ne gördüm.herkesin kendince bir hedefi var.benim de bi hedef fiyatım var tabi.ancak o hedef fiyatımada daha çok var.o nedenle açıp da anlık fiyat hareketlerine çoğu zaman bakmıyorum.dedim ya vaktimde yok.daha öncede belirttiğim gibi full mipaz'dayım.uzun bir sürede mipaz'da olmaya devam edeceğim.saygılar selamlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

7. bugün 2.70 altı kapatırsa benim grafik bozulur.Yine takipte olurum

8. Spek böle milleti sallamak için düşürdükçe ben karımı arttırıyorum küçük al satlarla iyi oluyo ) dün yine 2.55 ten aldıklarımı 2.70 ten verdim ) tabi ana yatırım olarak aldıklarım duruyo, onlara çift haneli rakamları görene kadar dokunmayacam inş

Sayfa 235/855 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •