Tradeciler buraya yazmasınlar. Şuradan aldım buradan sattım diye. Böyle şeyler olursa, yazılırsa, anında sizleri bırakırım.
Tradeciler buraya yazmasınlar. Şuradan aldım buradan sattım diye. Böyle şeyler olursa, yazılırsa, anında sizleri bırakırım.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Silver'i sevenler grubu. Biz uzun vade yatırımcısıyız. Sadece hissenin güzelliklerinden bahsedeceğiz. Hedeflerimizi açıklayacağım.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
SİLVER-CAN 14- 34demir29
Izcı bey tamamda grupa nasıl katilcaz
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen seansa bakmadım arkadaşlar. Bizim başlangıç fiyatımız 2.25 olsun.
Sn.izci aksama hedef fiyat ve saha çalışmaları nı bekliyoruz başarılar
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana kriterimiz sevgi ve kardeşlik. Yani paylaşmak. Ne spekülasyonla ne insider le işimiz olmaz. Seansı bile izlemiyorum, siz de izlemeyin. Daha bereketli olur. Kısacık hayatımızı boş yere harcayıp vakit kaybetmeyelim. Çalışalım, üretelim. Boş zamanımızda mola verdiğimizde buraya bir şeyler yazabiliriz. Ayrıca seans mı. Aman Allahım.
Yer İmleri