Günlükçüler girdi, çıktı.
Sıra şimdi teknikçilerde.
Uzun vadeciler zaten hep burada![]()
Günlükçüler girdi, çıktı.
Sıra şimdi teknikçilerde.
Uzun vadeciler zaten hep burada![]()
Sesli düşünüyorum. Herkesin kararı kendine.
Veren de alan da O'dur.
Cumhurbaskanı erdogan , kayserıde ıs bankasındakı chp hısselerının devrını meclıse getırecegız dedı . Tv ler de bunu son dakıka olarak verdı. Bu durum tskb hısselerı ıcın olumlumu arkadaslar. Onceden bununla ılgılı haber cıktıgında tskb ertesı gun hep pırımlı actı . Busefer durum cıddı gıbı . Olumlumu sızce ... Ytd .
Nasıl olumlu olmaz ki devlet gibi ortağınız oluyor [emoji6] yarin o devlet tskb deki hisselerede talib olur.. işte ozaman süper olur
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dogru devleti halkbankda gordukne islere soktular bankayi. Is grubunuda carcur ederler
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank hisselerinin daha doğrusu bist 100 ün çoğunluğu kimin elinde? Devletle ne ilgisi var muhalif kardeş?
Konuşmasında Tskb dedi demedim zaten dikkatli okuyalım. İlgisi isteğinin klnma ve tskb olduğunu söyledim. Bunu da bildiğim için yazdım. Ancak dedim ki yazının içinde işbankası konusunda muhalif bir yaklaşımla konu yorulacağı için biraz dinlendirilmeye alındı ama eninde sonunda işbankası yönetimi alarak tskb yönetiminde olacaklardır dedim. Kelimeleri iyi okuyup geneli yorumlamalısınız. Cımbızlamayın içinden.
Neden Kalkınma bankacılığının gündem olduğu şu dönemde işbankası konusunun gündeme geldiği de bu bahsi destekler niteliktedir bana göre.
Velev ki değil kamusallaşma ile alakalı bir tasarruf yok ; yine de bu banka ile alakalı bir döneme girildiği aşikar. Çünkü zaman kalkınma zamanı. Ve muadillerine göre de çok ucuz durumda.
Bir ürünün marka olduğu ortamda bile çakması sahtesi imitasyonu bile çok kâr getirir. O yüzden zaman mevduat bankacılığı değil?, katılım bankacılığı devridir ve bunu da izleyeceğiz inşallah hep birlikte.
Ben 86 dan elimdekileri verdim dün ancak oynaklığın çok yüksek olmasından dolayı verdim. Bankanın şu an tavan tavan gidecek bir durumu da olmadığına göre bu oynaklıktan yararlanılmalı. Bunlar benim stratejim olduğu için beni bağlar, sadece cevap verme gereksiniminden dolayı yazıyorum.
Endekste olumlu bir hava hakim aynı şekilde de dolarda da ucuz havası var.. Ancak bunun bu kadar kolay bir gözlemle herkese ekmek yedirmeyeceğini bildiğim için de ; hissede biraz aşağıları ve )6,00 aşağısı) ucuzladı mantığı ile yeni usd alanlara bir ceza kesileceğini o yüzden dolarda 5,60 a hissede de 0,70 lere bir gerilim beklerim.
O vakit yine hisse alacağım.
https://twitter.com/extomorrow
Yer İmleri