Sayfa 235/735 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. 9 şubat tarihli matriks kaynaklı haberde dünya gazetesinde her şey açık ve net yazılmış.piyasa ederi açısından rakamda telafhuz edilmiş 250 300 milyon euro şu an ki piyasa degeri 144 milyon euro hiç bir şey olmadı diyelim mavinin bilançosu ile kıyaslayın o zaman mavinin piyasa degerinin yarısı eder diye düşünüyorum.ayrıyeten yarın cuma genel olarak cuma günleri kademe yapanlara çok fırsat veriyor.
    Son düzenleme : fener1907; 15-03-2018 saat: 23:18.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. kenanx suç işliyorsun farkında değilsen ya safsın yada dolandırıcı...

kimse içerden bilgiyi ifşa etmez hade etti nikinde adını kullanarak yapmaz...

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3.  Alıntı Originally Posted by YaBgUdOkUz Yazıyı Oku
    Hakko, Vakko'nun anekterini kimseye teslim etmeyecek. Amaç Vakko markasını Uluslararası arenaya taşımak. Bunun için stratejik ortak arıyor. Daha önce yazdım buna benzer bir durum fujitsu-siemens anlaşmasıydı. Fujitsu avrupa pazarına yerleleşebilmek için siemensle stratejik ortaklık kurmuştu. Eğer söylendiği gibi dünya çapında bir moda devi ile anlaşılabilirse hissenin çok iyi yerlere gideceğini düşünüyorum. Gerçekleşmezse de 3.60 - 3.80 bandına çekilir ve yatay seyreder. Ancak okuduğum kadarıyla Hakko çok istekli ve süreci sonuna kadar götürecek. Bu süreç 1 hafta ila 8 belki 9 ay arasındaki bir vadede olur.Yani haber yarın da gelebilir 2 ay sonra da. O nedenke hisse 4.30 üzerinde kalıcı çünkü haber bekler konumda kulaklar tetikte.Kısacası Sabır sabır sabır. ( kişisel yorumumdur. Y t.d )
    altını çizdiğim cümle gerçekten çok önem arzediyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Kenanx Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ben sadece ortaklık var dedim ve yine sadece yeni gelen üst düzeyler geldi dedim
    Kim ne yapar yada ne yapacak bilmiyorum.
    Yönetimde Hakkolar olur kanımca.gelenler bence finans ve bilanço geliri dışında birseye karışmaz.

Bu konuda net bilgim yok.
    Yardımcı olamadım balıkadam kusura bakma lütfen.
    Tamam. Teşekkür ederim Kenanx

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    kenanx suç işliyorsun farkında değilsen ya safsın yada dolandırıcı...

kimse içerden bilgiyi ifşa etmez hade etti nikinde adını kullanarak yapmaz...

ironi = inori
    Ne suçu işliyor. Şirketin resmi açıklaması yokmu ortaklık veya satış için yabancı kuruma yetki verdik diye. Kenan bey de aynı şeyi söylüyor. Sadece sabır ben aldım bekliyorum diyor.
    Ayrıca ülkede kaç tane Kenan adında vatandaş vardır acaba. Bir suç unsuru varsa nickinizi xxxx yapsanizda bulmak çok zor olmasa gerek.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gazetelerin yazdığım dışında size aktardığım ekstra hicbir bilgi yok.
    Kim neyle suçlayacak.
    Vakko ortaklık yapıyor ,kendine ortak bulmuş.sen bunu açık ediyorsun mu diyecekler.
    O yüzden birşey yazmıyorum.daha fazla olmaz, sen sürekli aynı söylemler içindesin.
    Asıl dolandirici yada milleti yönlendiren sen olmayasın.

Sen gerçekten abuk subuk yazan bir yatırımcisin.millete laf yetiştirmekten başka bir şey yazmıyorsun.

Bildiğin birşey varsa yazda biz okuyalim.
    Ben aldım bekliyorum.
    Isine gelmiyorsa sen sat.bekleme.
    Ne işin var burada.sanane diye yazacaksan başkasına laf yetiştirme.insanlari ve bei germe...

Senden daha fazla birşey olmaz.adindan belli.
    Buda gerçekten son yazımdır.kolpaci seni.

Buranın tadını kaçıran kolpa ci.

Hadi şimdi selametle.

7. Türkiye’nin en büyük insider trading dosyası Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü’ne gönderilen bir ihbar mektubu ile başlatıldı. Teknik takibe alınan çete üyelerinin borsada işlem görmekte olan hisse senetlerinde içeriden elde ettikleri bilgiler sayesinde alım-satım işlemi gerçekleştirerek haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi. Elde edilen bilgilere göre Z.M. isimli şahıs ve çete halinde birlikte hareket ettikleri M.B.T. ve A.E. isimli şahısların çevresindeki şahıslara içeriden öğrendikleri bilgiler ışığında hisse aldırarak haksız kazanç elde ettikleri belirtildi. Çetenin çoğunluğu Boğaziçi Üniversitesi mezunu olduğu öğrenilirken dünyanın en büyük yatırım bankalarından Goldman Sachs Türkiye çalışanı bir kişinin bilgiyi kullandığı ortaya çıkarıldı.

Önemli isimler listede

Bazı aracı kurum çalışanları ve patronlarının ismi de dosyada yer alıyor. İnsider tradingin anlamı ise sermaye piyasası araçlarının değerini etkileyebilecek, henüz kamuya açıklanmamış bilgileri kendisine veya üçüncü kişilere menfaat sağlamak amacıyla kullanarak işlem yapanlar arasında haksız yarar sağlama

8. Vakko nun satılacagı haberini sagır sultan bile duydu. Satıs riskini alan bekler beklemeyen satar.Bossa nın bugun gelen bılancosuyla [emoji848]10 tl oldugu bır yerde Vakko nun 4 lü fıatlarda daha ne kadar duracagı da tartısılır bence. ama bilanco faktörünü de unutmamak lazım.Hısse ciddı bır baskı altında . Sebebı malum[emoji12]. Yatırım tavsıyesı olmayıp herkes kendı kararını kendı vermelıdır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 235/735 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •