Originally Posted by
HORASANLI
Selam arkadaşlar
öncelikle belirtmekte yarar var ,yazacağım paylaşım her hangi bir algı yaratmak ,al ,sat tut tavsiyesi içermeyip tamamen objektif olarak yansıtmaya çalışacağım kişisel görüşümdür ,evet bende küçük yatırımcıyım ve çok yakın zamanda aranıza hissedar olarak katılan ancak çok eski bir borsacıyım kuruluşundan beri dersem yeridir, bir çok hisselerde yıllardır yazarım zaman zaman beni okuyan arkadaşlar daha doğrusu tanıyan arkadaşlar bu güne kadar hep şükran ve teşekkür sundular sağ olsunlar ,demekki hem faydalı hem objektif paylaşımlarım oldu diye düşünüyorum
bu günkü yazım şirketin yatırımcı ilişkiler sorumlusu sayın Ömer Naci Demir ile ilgili ,bir çok şirketin yatırımcı ilişkileri elamanlarıyla görüştüm ancak sayın Ömer bey kadar mutluluk duyduğum görüşme hiç olmadı o yüzden bu yazıyı yazmak içimden geldi kendisini arayıp bir iki sorum olacak dedim inanın sanki şirketin sahibiymiş gibi büyük bir iştah ,zevk ve heyecanla bir çok bilgi paylaştı ,tabi özel değil şirketin dünü ve bu gününü içeren bilgilerdi, konusuna son derece hakim ,sabırlı ve çok net anlaşılır bir şekilde bir çok bilgi aktardı kendisine bu vesileyle şükranlarımı sunar gelecekte daha büyük başarılara imza atmasını ve sağlıklı bir yaşantı dilerim
ben aranıza yeni katıldığım için şu an zarardayım hissenin değer kaybı nedeniyle ancak inanın sayın Ömer beyle olan sohbetimden sonra şirketi daha bir çok yönden tanıdım hemde sayın Eda hanımın ne kadar kıymetli bir işveren olduğunu anladım ,elini taşın altına koyan yiğit bir vatan evladı onda ayrıca teşekkür ederim ,geleceğini çok ,çok iyi gördüğüm bu şirkette hisse oranımıda artırmaya karar verdim,bu gün değil yarını düşündüm , tıpkı Eda hanım gibi,dediğim gibi bu içten gelen ve inanılarak yazılan bir yazı olup kararlarınızı etkilemek amacı asla taşımaz
sayın Ömer Naci Demir beye beni emekle zaman harcayıp bilgilendirdiği ve böyle bir şirketi doğru şekilde tanımamı sağladığı için tekrar tekrar teşekkür ederim .
not: Ömer bey bu kadar güzel ve iştahlı bilgiler verince dayanamayıp özel bir soru sordum siz şirket sahibi aileden misiniz diye hayır dedi ben çalışan elemanım , bir çok insan kendi şirketini bile bu kadar güzel temsil edemez ,sağ olsun var olsun hep var olsun hepinize sevgi ve saygılarımla.
Yer İmleri