Sayfa 235/748 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 5981 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

1.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Anlayan anladı benim gibi kredisini çekti. İşinize bakın siz.
    Çok anlaşılırsınız.Kesin anlamıştır

İngiltere'deki koza lt.davasina ait
    Bir karar verilmiştir
    Busineswire.com sitesinde uzun uzun yazmışlar

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    İngiltere'deki koza lt.davasina ait
    Bir karar verilmiştir
    Busineswire.com sitesinde uzun uzun yazmışlar
    Akın İpek Şirket merkezini İngiltereye taşımaya çalışmış sahte satış yapmıştı. İngilterenin yerel mahkemenin itirazı sonucunda Akın İpekin sahtecilik yaptığına karar vermişti. 2 gün önce de İngiliz yargıtayı yerel mahkemenin kararını yani Türk devletinin görüşlerini desteklemişti. Bunun böyle olacağı barizdi zaten ama yine de uluslararası anlaşmazlık çözülmüş oldu. Şimdi Türk yargıtayı daha huzurla karar verecek ve koza gurubunun hisselerine el konulması konusunda yani devletin şirketi olduğunu onaylayacaktır, sonrasının da yönetim kurulu toplanacak şirket için önemli adımlar, atılımlar, yatırımlar, şirket satın almaları vb. bedelsiz sermaye artırımları (bu arada kozalın %3000 koza-ipekin %1900 potansiyeli var) temettüler konusunda kararlar verecektir. Şirketin önü tamamen açılmıştır.
    Kaynak: https://www.aa.com.tr/tr/p/duyurular...etle-karsiladi
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

4. *Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Temettü konusunda oransal olarak ipek ve kozaa aynı ama kozal daha fazla verecek. Bu her zaman da böyle olacak. Bu nedenle fk diğerlerinden biraz yuksek.
    Son düzenleme : yasemin5566; 27-03-2020 saat: 03:15.

6. Bu arada Gübre fabrikalarının arazisi konusunda top enerji bakanlığında anlaşmanın tekrar sağlanacağını düşünüyorum. Herkes bildiği konuda büyüyecek aksi durumda ülke zarar görür.

7. İngilteredeki mahkemeyi kazanacağımızdan hiç şüphem yoktu. Çünkü İngiltere bize çelme atmaya kalksaydı biz de eldorado goldun üretim yaptığı kışladağ madeninin faaaliyetlerini durdururduk. Kışladağ kozaldan çok daha fazla altın çıkarıyor potansiyel olarak dünyanın en büyük madenleri tanımlamasına giriyor. Kozalın madenlerinin hiç biri orta seviye bile değildir hepsi küçük olarak tanımlanıyor literatürde. İngiltere ile eldorado goldun ne ilgisi var diyeceksiniz. Eldoradogold Kanada şirketidir. Kanada ise İngiliz devletine ait bir ülkedir. vilayettir aslında. Avusturalya gibi..

8.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    İngilteredeki mahkemeyi kazanacağımızdan hiç şüphem yoktu. Çünkü İngiltere bize çelme atmaya kalksaydı biz de eldorado goldun üretim yaptığı kışladağ madeninin faaaliyetlerini durdururduk. Kışladağ kozaldan çok daha fazla altın çıkarıyor potansiyel olarak dünyanın en büyük madenleri tanımlamasına giriyor. Kozalın madenlerinin hiç biri orta seviye bile değildir hepsi küçük olarak tanımlanıyor literatürde. İngiltere ile eldorado goldun ne ilgisi var diyeceksiniz. Eldoradogold Kanada şirketidir. Kanada ise İngiliz devletine ait bir ülkedir. vilayettir aslında. Avusturalya gibi..
    Bu yükselişin nedeni dava sonucunun olumlu olması diyebiliriz o zaman Yasemin Hanım, peki yükseliş nereye kadar sürer bir tahmininiz var mı?

Sayfa 235/748 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •