İçişleri Bakanı Soylu : 24 vilayetimizde karantina tedbiri uyguluyoruz. Valilerimize bu karantina tedbirinin mümkün olduğunca görüldüğü yerde arttırılması talimatını verdim.
AA
'görüldüğü yer' ne demekse ?
İçişleri Bakanı Soylu : 24 vilayetimizde karantina tedbiri uyguluyoruz. Valilerimize bu karantina tedbirinin mümkün olduğunca görüldüğü yerde arttırılması talimatını verdim.
AA
'görüldüğü yer' ne demekse ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Harita açıklandı ama resmî siteye konulmadigindan net hali görülmüyor .. Orta ve Batı şehirlere ait en net vaka sayısını gösteren harita
Düzeltme : daha net görüntü
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
sağlık bakanı fahrettin koca
“virüs çok kolay bulaşıyor. başka hastalıklarda görmediğiniz bir hızla ilerliyor...biz bunu daha önce böyle bilmiyorduk”
https://twitter.com/mustafahos/statu...00641641623552
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yarından itibaren Bulgaristan'da doğal gaz fiyatı ortalama %24 ucuzluyormuş...
Antalya Valisi : Bugün aldığımız Hıfzıssıhha Kurulu 2020/14 Kararı ile Her ne şekilde olursa olsun, (Karayolu, Denizyolu, Havayolu) Antalya’ya giriş yapacak kişilerin 14 gün süreyle ikametgâhlarında sıhhi gözlem altına alacağız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Alıntı :
Türkiye geneli :
![]()
ABD'ye tıbbi malzeme taşıyan Rus uçağı New York'taki JFK Havalimanı'na indi
Yer İmleri