Sayfa 235/1001 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Viop XLIV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen bu yazdıklarınla okuduğunu anlamayan bir MAL sın.
    şimdi diyeceksinki neden mal dedin biz burada mal alır satarız diretmeyiz .
    buna kar alda denir , onu dedin bunu dedin diyorsun ya bak işine gelenleri buraya algı için yazma g2 gündür buraya çok dadandınız bu işlere girerek algı işlerini bırakın senin ne bok olduğun belli sen TOPLAMACISIN işin burada bu topik topik gezersin ne bulursan buraya gelir yazarsın yani yazdıkların başkalarının analizi çıkmışın TA cılar diyip duruyor sana lan benim grafımdan veya yorumumdan anten , madem TA cılara inanmıyorsunda şerefin varsa sen kaşındın seni düşüşe yakanmaktan kim aldı hadi çık söyle biraz adam ol benim kazandığında hakkım var koyarım buraya özelden yazdığını utanırsın sonra .
    hadi hodri meydan var mı yüreğin yok öyle birşey diyormusun bekliyorum
    Zaten bi zeki sensin..
    Herkes MAL..

120.000 puanlık rallide 5000 lik band bekliyorum diyorsun..Bunun adı da TA oluyor hemde 14 16 gün boyunca..
    3000 3300 bandı desen anlarımda..
    5000 puanlık band ne abicim..

TA yoktur dedik..
    Hadi var..
    Ama inan böyle bi TA yok..
    Görüyorum ki TA dan da bi habersiz...Açıp tek bi TA kitabı okumamışsın belli..kırarsa buraya yok kıramazsa saatlik de üzerinde kalırsa (ne demek şimdi bu) öteki tarafa..
    2400 ün altında günlük kapanışlarda hedef 2100 diye GÜYA ÇOK TEKNİK şeyler yazıyordun..Üşenmedim saydım 7 mi ne günlük kapanış yaptı..Oradan koptu endeks..Diyorum ya..TA dan da bi habersiz..Bulmuş sun burada bi ton lak lak cı adamı..Bas EGO..
    2 tane bilen adam karşısında zaten ya konuşamazsın yada PAPAZ ederler seni dk sında..
    Ha dikkate bile almazlar ilk etapda ama..İşte..
    Hem EGO lusun hem KÜFÜRBAZSIN...HEMDE CAHİLSİN..

Beyefendileri TÜRBÜLANS beklerkenn..
    Aynı gün biz ne yazmışım THY topiğine..

2. Gundi bana yürüyeceksen kıvırmadan adam gibi yürü ALGI ile yürürsen ne yapacağıma aklın yetmez çünkü benim analizlerimden yararlanıp sonra yok TA cılar vs vs diyip terbiyesizlik yapamazsın ,Yaparsan yazdıklarını koyduğumda döt ederim seni bende herşey nettir bu yüzden başkaları ile karıştırma bulaşma
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu sıralar çok tartışma oluyor.Herif ,hepimizin psikolojisini bozdu.

Dikkat masa devrilebilir..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gundi bana yürüyeceksen kıvırmadan adam gibi yürü ALGI ile yürürsen ne yapacağıma aklın yetmez çünkü benim analizlerimden yararlanıp sonra yok TA cılar vs vs diyip terbiyesizlik yapamazsın ,Yaparsan yazdıklarını koyduğumda döt ederim seni bende herşey nettir bu yüzden başkaları ile karıştırma bulaşma
    Burayı saf saf okuyanlar da var..
    TA öğrenmeye çalışanlar!!

Bu insanlar TA denen şeyi senin anlattığın tarz da bişi olarak bellerlerse vay haline!!
    Benim bildiğin kadar benim unuttuğum vardır bu alemde..
    Bunu da unutma..

Kendi topiğin vardı..
    Orada git yaz..
    Az ama öz yaz..Bizde bakalım TA çalışıyor mu çalışmıyor mu..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Zaten bi zeki sensin..
    Herkes MAL..

120.000 puanlık rallide 5000 lik band bekliyorum diyorsun..Bunun adı da TA oluyor hemde 14 16 gün boyunca..
    3000 3300 bandı desen anlarımda..
    5000 puanlık band ne abicim..

TA yoktur dedik..
    Hadi var..
    Ama inan böyle bi TA yok..
    Görüyorum ki TA dan da bi habersiz...Açıp tek bi TA kitabı okumamışsın belli..kırarsa buraya yok kıramazsa saatlik de üzerinde kalırsa (ne demek şimdi bu) öteki tarafa..
    2400 ün altında günlük kapanışlarda hedef 2100 diye GÜYA ÇOK TEKNİK şeyler yazıyordun..Üşenmedim saydım 7 mi ne günlük kapanış yaptı..Oradan koptu endeks..Diyorum ya..TA dan da bi habersiz..Bulmuş sun burada bi ton lak lak cı adamı..Bas EGO..
    2 tane bilen adam karşısında zaten ya konuşamazsın yada PAPAZ ederler seni dk sında..
    Ha dikkate bile almazlar ilk etapda ama..İşte..
    Hem EGO lusun hem KÜFÜRBAZSIN...HEMDE CAHİLSİN..

Beyefendileri TÜRBÜLANS beklerkenn..
    Aynı gün biz ne yazmışım THY topiğine..

Sulale aptalı savaş çıkmış ne yazıcam rallimi o işler sizin işiniz geçen dedin ya RTE konuştuktan sonra borsa düşmez ne oldu gördün
    FORMASYON AVCISI 53

6. Bugün de satarsa müşteri kaçar. Bankalarda adam batıracak diye kaldıraç müşterisi kaçıyor herkes buradakiler gibi hancı değil, çok yolcu var bu diyarda.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu sıralar çok tartışma oluyor.Herif ,hepimizin psikolojisini bozdu.

Dikkat masa devrilebilir..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Burayı saf saf okuyanlar da var..
    TA öğrenmeye çalışanlar!!

Bu insanlar TA denen şeyi senin anlattığın tarz da bişi olarak bellerlerse vay haline!!
    Benim bildiğin kadar benim unuttuğum vardır bu alemde..
    Bunu da unutma..
    bırak laf salatasını şerefin varsa diye bir soru sordum cvp veremeyip yine algı ile başka yerlere çekiyorsun , hadi bekliyorum var mı yüreğin
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Teknik analiz uzun vadede mükemmeldir...dün foruma verdim.Bu sayede 7 agustos 2020 ve 21 eylül 2021 de diplere yakın alış yaptım..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...54277&page=173
    Ama periyot azaldıkça isabet oranı azalır..mesela 5 daklık olur da vob ise çarpılman yüksek olasılıktır.

kısacası ORTA VADELİ ALIŞLARDA TEKNİK HARİKADIR...ama nerede satacağını bulmak zordur..Belli noktadan sonra açığa satış,short yapanları sıkıştırma olunca tahmin edilemeyen rakama çıkabiliyor..

Sasayı ,garanti,vakbnk vs nereden alacağın az çok bellidir..ama bunların zirvesini veren bir formül yoktur..

Sayfa 235/1001 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •