Sayfa 235/418 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 3340 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. bana biri agrot ne üretip satıyor ki 33 milyar piyasa değeri var anlatsın bizde aydınlanalım...

Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    2023 toplamda 8 milyar civarı ciro bekliyorum....3-4 katı piyasa değeri olmalı karel ayarında bir şirket için...enerji şirketleri neredeyse 10 katı piyasa değerine fiyatlama yapıyor...
    --cironun bir önemi yok, faaliyet karı önemli...

--şirketi doğan holding satın aldığında 123 milyon dolar piyasa değerinden alındı... şimdiki piyasa değeri 379 milyon dolar
    ---şirket satıldığında faaliyet karı 37 milyon dolardı...şimdi kaç 42.5 milyon dolar..
    --o günden bugüne değişen ne var; çiroyu şişiren karsız türkcell hamallığı...

--piyasa değeri artışı 3 kat; faaliyet karı artışı ise sadece %15 ...

3. Yeni kurulan Karel ileri teknolojiler şirketi pek ciddiye alınmadı, bence çok isabetli bir karar, yönetim bunun eksikliğini geç de olsa anladı, zamanla değeri anlaşılacak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Karel'in kimyası bozulmuş, az bir gitmeye niyetlenmişken hemen kafasına vurdular yine, eskiden hareket başladığında en az 3-5 lira giderdi.

5.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    karel ile ilgili sıkıntı yok....sıkıntı tahtacısında...1-2 tl gidecek mi diye bakıyoruz karel gibi şirketin oynaklığı olmalı bu bir teknoloji şirketi...ununu elemiş 90 lık koca karı gibi pili bitmiş gibi günlük hareketleri var....2 yıldır 1 tavan gördüğümü hatırlamıyorum özel bir durum mu var tavan yapamaz diye...
    Aman wiper hocam şimdi Karel güzellemesi yapanlar saldırmasın sana şimdi

6. Bu enflasyon muhasebesinde nasıl etkilenir Karel, Şakir abi bu konuda da bir açıklama yaparsa fena olmaz.
    Bugünkü düşüşü anlamlandıracak bir durum var mı acaba, akşam kötü kap falan gelirse güvenim kalmaz bu şirkete.

7. [QUOTE=bawer;6698442]Bu enflasyon muhasebesinde nasıl etkilenir Karel, Şakir abi bu konuda da bir açıklama yaparsa fena olmaz.
    Bugünkü düşüşü anlamlandıracak bir durum var mı acaba, akşam kötü kap falan gelirse güvenim kalmaz bu şirkete.[/

Bügünkü kapanışa odaklanmak lazım bence

8. [QUOTE=Marin;6698449]
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu enflasyon muhasebesinde nasıl etkilenir Karel, Şakir abi bu konuda da bir açıklama yaparsa fena olmaz.
    Bugünkü düşüşü anlamlandıracak bir durum var mı acaba, akşam kötü kap falan gelirse güvenim kalmaz bu şirkete.[/

Bügünkü kapanışa odaklanmak lazım bence
    Acemiler açar, proflar kapatır mı diyorsunuz yani Marin hocam, 14 üstünde başka bir dünya hayal diyordum ama altına verdiler yine, bakalım haftalık kapanış en azında 14 üstü olsun da haftaya umutla başlarız.

Sayfa 235/418 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •