bana biri agrot ne üretip satıyor ki 33 milyar piyasa değeri var anlatsın bizde aydınlanalım...
bana biri agrot ne üretip satıyor ki 33 milyar piyasa değeri var anlatsın bizde aydınlanalım...
--cironun bir önemi yok, faaliyet karı önemli...
--şirketi doğan holding satın aldığında 123 milyon dolar piyasa değerinden alındı... şimdiki piyasa değeri 379 milyon dolar
---şirket satıldığında faaliyet karı 37 milyon dolardı...şimdi kaç 42.5 milyon dolar..
--o günden bugüne değişen ne var; çiroyu şişiren karsız türkcell hamallığı...
--piyasa değeri artışı 3 kat; faaliyet karı artışı ise sadece %15 ...
Yeni kurulan Karel ileri teknolojiler şirketi pek ciddiye alınmadı, bence çok isabetli bir karar, yönetim bunun eksikliğini geç de olsa anladı, zamanla değeri anlaşılacak.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Karel'in kimyası bozulmuş, az bir gitmeye niyetlenmişken hemen kafasına vurdular yine, eskiden hareket başladığında en az 3-5 lira giderdi.
Bu enflasyon muhasebesinde nasıl etkilenir Karel, Şakir abi bu konuda da bir açıklama yaparsa fena olmaz.
Bugünkü düşüşü anlamlandıracak bir durum var mı acaba, akşam kötü kap falan gelirse güvenim kalmaz bu şirkete.
[QUOTE=bawer;6698442]Bu enflasyon muhasebesinde nasıl etkilenir Karel, Şakir abi bu konuda da bir açıklama yaparsa fena olmaz.
Bugünkü düşüşü anlamlandıracak bir durum var mı acaba, akşam kötü kap falan gelirse güvenim kalmaz bu şirkete.[/
Bügünkü kapanışa odaklanmak lazım bence
Yer İmleri