Sayfa 235/903 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Şirket ihaleyi kazandığını deklare edince kimsenin "hımmm. dur bakalım, binde bir ihtimal de olsa bu iş olmayabilir,o halde prosedürel süreci bekleyeyim" diyerek tepkisiz kaldığını hiç zannetmiyorum.

Galiba asıl mesele şu oluyor artık:
    Bence bu hissede ne yazık ki çok berbat bir algı oluştu: " Ne zaman KAP gelince tahtacı,patron ya da her kimse bir fırıldak döndürüp mal kitliyor!"

Üzülerek söylüyorum ki bu algı yapıştı hisseye. Bunu kırmanın yolu bir fırıldak mırıldak dinletmeyecek "efsane" bir KAP olacaktır ki inanın ben onun da yakın sürede geleceğine inaniyorum.

Ya sabır ya sabır��
    öyle bir kapı biz de dört gözle bekliyoruz...öyle bir algıyı yok etmenin tek çaresi güzel tavan yapmaktır...inan tavan olmadan bu algı kırılmayacak..ben de öyle düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Ayrıca endekste ılımlı bir düzelme olunca bile neredeyse tüm enerjilerin mevcut berbat durumlarında bir değisiklik olmuyor(an itibariyle)

Resmen "gizli bir el" var ve enerjilerin kafasını kaldırdığı an tepelerine yapıştırıyor gibi..

Resmen "Bu hisseler yeteri kadar yol aldı,buraya uğramayın" diyor.

Hatta Sasa'nin patronu bu mesajı ayan beyan söyledi hatrlarsınız.

Valla en sonunda "büyük resmi" çözeceğim. ������
    ilginç bir şekilde sasa ,hektaş, kmpur, yeo,smrtg,gesan, kontr ve diğer enerjiler aynı algı ile hareket etmeye başladı...hepsi birbirlerini etkiliyor....umarım gesan bunlardan ayrışır...gerçi düşüş miktarlarında olumlu ayrıştık (çünkü temeli en sağlam ,beklentileri en yüksek gesan olduğuna inanıyorum ) umuyorum ki çıkışlarda da olumlu ayrışalım..

sektörün önü daha 2030 a kadar açık olacak...en iyi kaplar ve en iyi bilançolar bu sektöre gelecek...şu düzeltmeler de biterse iyicene rahatlayacağız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Arada bir "Ula bir ümit (hani ne olacaksa ya neyse) şu KAP'ın sitesini yoklayayım"

Arkadaş ne zaman açsam falancanın "Bistech.. bilmem ne devre kesici.. " falan filan..
    Hem de zebil gibi alt alta yığılmış vaziyette😂😂

Valla bugün işimiz zor😟

20 günlük aşağısına da sarttık sayılıdır sarktıgımız bakalım gün sonu ne olacak?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Naçizane bugün toparlayacağını düşünüyorum. 245-47 civarı bi destek vardı. Aşağı kırmazsa artık buralardan dönebilir. Yani inşallah. Umut ediyoruz.

6. Perşmbe akşamı beklentisini de almaya başlar belki de.

7. Bugünkü KAP sonrası yaşananlar ardınfan 250'nin de altına sarkınca anlaşılan epey bir ky dökülmeye başladı😟

Ben Alfas'taki iki günlük deneyimimde cidden dengesiz ve kontrol edemeyeceğim bir tahta yapısını görünce hemen topukladım.

(Benden sonra bir tavan ve ciddi yükselişin ardından şimdi girdiğim noktanın da altında bu arada. Yani an itibariyle haklı vaziyetteyim. Keko'ya selam olsun😇)

Ama şu vaziyette Gesan'dan kesinlikle çıkmam. Hiç bir şey olmasa bile Perşembe kapanısa dogru artıya geçilecektir. Çünkü artik herkes nasılsa perşembe hareketlenir,bırakalim simdi risk almaya değmez,moduna geçti.

Tüm hesaplar ortada. Perşembe kapanisa dogru görecegiz hisseyi. Hele bir de arz haberi gelsin,Cuma da göreceğiz😇

8. Arz haberinden çok beklentiye girmemek lazım. Uluun sökenin arz haberiyle direk yüzde 6-7 lere çıktı sonra aşağı saldı. Malum bizimki de seviyor bu tür hareketleri.
    Ama en azından düşüşü frenlemiş olur. Bedelsiz için de aynı durum söz konusu olabilir bugün kozal yüzde 2 bin bedelsize yüzde 7 gibi tepki ile verdi sonra süzüldü aşağıya. Bize dah farklı haberler lazım. Aslında haber gelmese bile sektörün geleceği noktalar bile yükselmesine yeterli. Ve de bilanço beklentisi. Kısacası ağaların canı ne zaman isterse diyelim. Ve sabır moduna devam edelim

Sayfa 235/903 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •