Sayfa 236/940 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Tekrar TSPOR lu oldum.

2. Katar’ın 15 milyar$’dan tspor nasiplense ama ihtimal dahilinde değil sanırım

3. 11 milyon Euro tasarruf yapmışlar hadi hayırlısı

SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hayırlı bayramlar, eski paydaşlar... bayramınız mübarek olsun.... tspor uzun süredir takibimde değildi, nerden nereye gelmiş.. Ts den bağımsız değil tspor, ts nin marka değeri yerlerde, imaj mimaj kalmamıs, yazık ne hale düşürdüler takımı hisse yi... muharrem USTA nin kazığı tarihe kara leke olarak kazındı görülen... herşey in hayırlısı diyelim ...

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Türk futbolunun "Dört büyükler"i olarak anılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin toplam borcu 10 milyar liraya dayandı. Söz konusu kulüpler arasında en fazla borç 3,5 milyar lira ile Fenerbahçe'de. Galatasaray'ın borcu 2,8 milyar, Beşiktaş'ın borcu 2,1 milyar, Trabzonspor'un borcu ise 1,1 milyar lirayı buluyor.

https://m.sabah.com.tr/spor/futbol/2...u-daglari-asti

6. Güzel galibiyetdi, inş. Hissede olan renktaslara yarar bu skor, takım güzel, atmosferde iyi ts içerde kolay kaybetmez, ama #tspor bu hisse bazı maalesef ters köşe yapıyor. Yeni alım düşünen arkadaşlar biraz araştırsın hisse nin geçmişini öyle girsin.. ben alım yaparken hisse zedelerin acı tecrübelerini okuyordum ve maaleef ki onlardan biri oldum ve bende uyarma ihtiyacı duyuyorum... yükselir, yükselmez vs. Hiç-bir zaman olmadığı gibi tavsiyem olamaz, sadece skor a oyun a aldanmayın hisse nin geçmişini iyi inceleyin... hisse de olmaksızın galibiyetin keyfini sürmek de ayrı keyifli [emoji3]

7.  Alıntı Originally Posted by horizon08 Yazıyı Oku
    Güzel galibiyetdi, inş. Hissede olan renktaslara yarar bu skor, takım güzel, atmosferde iyi ts içerde kolay kaybetmez, ama #tspor bu hisse bazı maalesef ters köşe yapıyor. Yeni alım düşünen arkadaşlar biraz araştırsın hisse nin geçmişini öyle girsin.. ben alım yaparken hisse zedelerin acı tecrübelerini okuyordum ve maaleef ki onlardan biri oldum ve bende uyarma ihtiyacı duyuyorum... yükselir, yükselmez vs. Hiç-bir zaman olmadığı gibi tavsiyem olamaz, sadece skor a oyun a aldanmayın hisse nin geçmişini iyi inceleyin... hisse de olmaksızın galibiyetin keyfini sürmek de ayrı keyifli [emoji3]

Aynen, pazartesi ters yapabilir,bunun huyudur..

SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Takım bu sene güven veriyor, ekuban cok iyi forvet buraktan daha diri, hisse tarihi diplerde zaten, pazartesi acılış yüksek olur , sonrası kalan haftalarda maçlara bağlı. Sahsen ben filmin sonunu bekleyeceğim, şampiyon olması değil son 5-6 haftaya o potada girmesi önemli.

Unutmayın potada olursa basit kural işler, beklenti alınır gerçekler satılır. Sadece son haftalara ilk 3 te girsin yeter.

Sayfa 236/940 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •