Sayfa 236/656 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. ağa 6,00 ın altı yok diyor...oranın altında her türlü alıcıyım diyor..hesap kitabınızı 6,00 ın üzerine göre yapın diyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    5 i bekleseydiniz keske sayın akrep..
    5 e geldi ama o zaman teknik olarak şimdikinden daha tehlikeli idi
    ytd deli saçmasıdır

3.  Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    5 e geldi ama o zaman teknik olarak şimdikinden daha tehlikeli idi
    Demek ki teknik çalışmıyor... Cunku hisse 5 altından 6 üstüne geldi... Teknik doğru bir gösterge olsa bunu göstermesi lazımdı...

Ha yok dusen kagit alinmaz cikan kagit alinir mantığı varsa o zamanda bu kadar indikatöre kafa patlatmaya gerek yok...

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ağa 6,00 ın altı yok diyor...oranın altında her türlü alıcıyım diyor..hesap kitabınızı 6,00 ın üzerine göre yapın diyor...
    Aga delikanlı adammış... Fena samarladi spegi

5.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Aga delikanlı adammış... Fena samarladi spegi
    kesinlikle buna katılıyorum...bir çok kişiyi yaptığı baskı ile düşecek diye inandırmaya başlamıştı...ağa gelip oyunu bozdu...şimdi kartlar yeniden dağıtılıyor...inananlar masada inanmayanlar başka yerlere ayrıldı... ayrılanların da ne kadarı başarılı olur bilinmez...ben bir kere ayrıldım geldiğimde %20 hissem azalmıştı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. Ağalarda trübünde

7.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Ağalarda trübünde
    bende onları görüyorum...bu ağalar ile sırtımız yere gelmez diye düşünüyorum...tabi bunun için durdonun da güzel bilanço yollayarak bu işe destek vermesi gerekiyor...çünkü ağalar temel analizi sever...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ağa 6,00 ın altı yok diyor...oranın altında her türlü alıcıyım diyor..hesap kitabınızı 6,00 ın üzerine göre yapın diyor...
    Aga hesabında haklı... Şirketin senelikte hisse basi 4-5 lira faaliyet kari yaratma potansiyeli var... 6 lira hisse fiyatı ile şirket neredeyse 1 senelik faaliyet karına islem görüyor...

Sayfa 236/656 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •